SenS Gym

Haagstraat 6-b
6333 EP
Schimmert
Sinds 2018
  • exclusieve boutique-gym
  • snel & sportspecifiek
  • samen & solo
  • steady & solid
  • minimal efforts - maximum results
  • kleinschalig - persoonlijk - toegankelijk
06-15292903
06-23603429
e-mail
website
Sabine & Steven

Bedrijfsinfo

KLEINSCHALIG, PERSOONLIJK, TOEGANKELIJK
Dit zijn de drie pijlers waardoor onze work-outs een belevenis worden! We gaan terug naar de basis in beweging én voeding. Daar geloven we in. Of je nu beginnend of ervaren sporter bent.

WAUW!...
Je traint in de gym of buiten. We monitoren jouw ontwikkelingen en vorderingen door je kracht, hartslagritme, calorieverbruik en andere parameters te meten. Je krijgt individuele begeleiding waarbij jouw wensen en doelen voorop staan. We gaan deze stap voor stap realiseren door sport en voeding te combineren. Zo ontwikkelen we een uitgekiend trainingsschema dat het beste bij jou past.

BEWEZEN RESULTAAT
Het trainen gebeurt conform de meest recente sport wetenschappelijke inzichten. De innovatieve toestellen zijn volledig digitaal. Door de regelmatige krachtmeting lever je altijd een optimale krachtinspanning. Je training wordt voortdurend aangepast aan jouw niveau en brengt je stap voor stap naar een hoger level. Stap voor stap naar het volgende niveau.

DigITALE BEGELEIDING
‘Meten is weten'. Via digitale applicaties kun je jouw progressie 24/7 online volgen. Gewoon via je smartphone. Ook als je niet in de gym actief bent. Om je optimaal te kunnen begeleiden en toch het persoonlijke karakter ook digitaal zichtbaar te maken, hebben we de SenS gym custom app ontwikkeld!
Externe koppelingen van NEO Health ondersteunen onze applicaties. De ONYX meet je gewicht, vetpercentage, vochtpercentage, spiermassa en botmassa veel beter dan zomaar een weegschaal. De SenS gym app en GO Fitness tracker kunnen met elkaar gekoppeld worden voor een totaaloverzicht van al je activiteiten.

non stop begeleiding
We bieden mede door de digitale begeleiding altijd ondersteuning. In de gym, maar daarnaast kijken we ook naar al je sportactiviteiten daarbuiten. Het service niveau blijft daardoor op maat gemaakt voor jouw doelen.

huiskamersfeer
De informele huiskamersfeer zorgt voor ontspanning en comfort. Voor en na de training kun je er lekker relaxen met je medesporters. Geniet van een versgemalen kop koffie, met af en toe een heerlijke SenS home-made versnapering.

Mmmmmmm...
Een open en gezellige sfeer waar jong en oud zich thuis voelen. We zijn een hechte gemeenschap, hier heerst nog echt het ‘ons kent ons' gevoel.
______________________________

SENS DAT ZIJN WIJ: ‘SABINE EN STEVEN'
Sens dat zijn wij: ‘Sabine en Steven', trotse eigenaren van SenS gym. SenS is ook afgeleid van het Engelse woord 'Sense' - gevoel, gezond verstand, het nut hebben van-. Een betekenis die precies past bij onze visie. Ons gevoel en onze kennis van sport en voeding zijn de dragende krachten achter onze onderneming.

Sporten maakt mensen gelukkiger. Daarom willen wij van het sporten een positieve beleving maken. SenS gym is exclusief maar toegankelijk. Klanten voelen zich hier snel thuis.
Sens gym kijkt nadrukkelijk naar persoonlijke behoeftes. We boeken duurzame resultaten als het gaat om vetverlies, spieropbouw en conditiebevordering.
We gaan terug naar de basis in beweging én voeding. Daar geloven we in. Of je nu beginnend of ervaren sporter bent.

Detail info

Openingstijden

maandag van 6.30 tot 22.00 uur
dinsdag van 6.30 tot 22.00 uur
woensdag van 6.30 tot 22.00 uur
donderdag van 6.30 tot 22.00 uur
vrijdag van 6.30 tot 22.00 uur
zaterdag van 6.30 tot 13.00 uur
zondag van 6.30 tot 13.00 uur

Start & Sluit Specifieke openingstijden worden via Social media en in de gym bekend gemaakt!