NUTTIG BEZIG

Dorpstraat 79
6361 EK
Nuth
Sinds 2015
 • in een gezellige en persoonlijke sfeer werken aan je gezondheid
 • onze club in hartje Nuth staat garant voor succes
 • door persoonlijke begeleiding
 • advies op maat
 • een frisse kijk op je voeding
 • wij bieden u een unieke beleving met de PANATTA FAST FIT
06-17282856
e-mail
website
Mariëlle Keulen

Bedrijfsinfo

Hallo allemaal,
Voor iedereen die een gezond, fit lichaam wil. Maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek voor uitleg over het vernieuwde Cambridge Weight Plan of maak een afspraak voor een gratis proeftraining Fast Fit van Panatta.

Graag help ik U op weg naar uw ideale gewicht. Maar ook als U het gewicht heeft bereikt zal ik daarna helpen om op uw gewicht te blijven.

Ik zal U begeleiden vanaf het intake gesprek, tot het moment dat U op eigen benen kunt staan. Momenteel ben ik actief op twee locaties, namelijk in Nuth, maar ook in Maastricht kunt U terecht. En wel in het Gemeenschapshuis de Boeckel, Roserije 410, 6228 DN. Alleen op afspraak!

Wilt u ook graag verantwoord afvallen en/of op gewicht blijven? Neem dan contact met mij op : 045-5116965.

Ook kunt u een kijkje nemen op mijn website: www.nuttigbezig.nl

Mariëlle Keulen - Nuttig Bezig
_______________________________

In een gezellige en persoonlijke sfeer werken aan je gezondheid, dat is waar Nuttig Bezig voor staat. Onze club in hartje Nuth staat garant voor succes door persoonlijke begeleiding, advies op maat en een frisse kijk op je voeding. Wij bieden u een unieke beleving met de PANATTA FAST FIT Cirkel: FAST FIT in 10 STAPPEN met bewezen resultaat. Ook zijn wij al jarenlang een begrip in de regio met het Cambridge Weight Plan: wilt u afvallen op een eenvoudig, verantwoord en succesvolle manier? Nuttig Bezig helpt u graag!
_______________________________

FAST FIT RESULTAAT PROGRAMMA

 • 12 maanden
 • onbeperkt sporten
 • 90 dagen garantie
 • €50,- inschrijfgeld
 • gratis voedingsadvies

-----------------------------------------------------

FLEX FAST FIT PROGRAMMA

 • per maand opzegbaar
 • onbeperkt sporten
 • gratis voedingsadvies
 • €50,- inschrijfgeld

----------------------------------------------------

AST FIT RESULTAAT VOORDEEL PROGRAMMA

 • 24 maanden
 • onbeperkt sporten
 • 90 dagen garantie
 • €50,- inschrijfgeld
 • gratis voedingsadvies

----------------------------------------------------

CAMBRIDGE WEIGHT PLAN STAPPENPLAN

 • 15 weken
 • van verantwoord afvallen naar bewust genieten
 • maaltijdvervangers
 • gratis wegen
 • gratis begeleiding, ook na het behalen van doelgewicht

_______________________________

FAST FITHomeFast Fit
Fast Fit met de cirkel van Panatta sport.

Wordt jij Fast Fit met onze nieuwste cirkel de Panatta Fast Fit Cirkel? Bij onze cirkel maak je op basis van circuit training gebruik van 10 apparaten voor een full body ervaring. Of je nu beginnende sporter bent of ervaren atleet, met de Fast Fit cirkel trainen we op maat.

De Cirkel bestaat uit kracht apparatuur, maar aangezien je de oefeningen doet op een aardig tempo werk je natuurlijk ook aan je conditie. Daarnaast hebben wij ook nog crosstrainers, hometrainers en loopband om jou een zo breed mogelijke trainingsvorm aan te bieden. Onder persoonlijke begeleiding en een intieme gezellige sfeer gaan wij voor het maximale resultaat.

De apparatuur van Panatta Sport staan bekend om kwaliteit, duurzaamheid en design. Je wilt natuurlijk graag dat je met apparatuur werkt die echt voor jou geschikt zijn.

Wij bieden de Panatta Cirkel aan voor “jong” tot “oud”, in een comfortabele omgeving waar we gerespecteerd met elkaar omgaan. Bij Nuttig Bezig willen we graag het thuis gevoel uitstralen, door zo laagdrempelig mogelijk te werken naar resultaat.

Ook kunnen wij je natuurlijk voorzien van voedingsadvies, weegmomenten en/of een combinatie met het Cambridge Weight Plan.

Kom jij gezellig bij ons sporten? Tot snel!
_______________________________

Even voorstellen
Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn consulentpagina! Het is de eerste stap naar een slankere versie van jezelf! Ik ben Mariëlle en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Nuth en Maastricht. Door middel van het Cambridge Weight Plan Stappenplan en mijn 1 op 1 begeleiding help ik mensen naar hun streefgewicht. Vanuit een op maat gemaakt dieet werken we samen naar gezonde, reguliere voeding toe en naar een gezonde levensstijl. Woon je in de omgeving van Nuth of Maastricht en wil je succesvol afvallen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Bel me gerust op telefoonnummer 06-17282856 of stuur een whatsapp bericht. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken.

Nuttig Bezig
Ik ben Cambridge Weight Plan consulent 2007 en heb daardoor veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht. De afgelopen jaren heb ik veel cliënten uit de omgeving van Nuth en Maastricht zien veranderen. Mijn eigen ervaring met afvallen met het Cambridge dieet heeft daar erg bij geholpen. Ik voel me een bevoorrecht mens om daar een aandeel in te mogen hebben. Mijn passie is om mensen op een leuke manier bezig te laten zijn met hun gezondheid. Niet zomaar een bezigheid, maar Nuttig Bezig. Wat cliënten van Nuttig Bezig en mijn begeleiding vinden kun je hier lezen.

Onwards
Naast mijn Cambridge Weight Plan consulentschap ben ik ook gecertificeerd Onwards Coach. Onwards is de naam van een uniek programma, bedoeld voor mensen die zijn afgeslankt en op gewicht willen blijven. Dit programma staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, het opdoen van dieper inzicht en permanente verandering van levensstijl. Een prachtig traject waarin de beste versie van jezelf centraal staat. Wil je er meer over weten? Klik dan hier.

Succesvol afvallen doen we samen
Afvallen kan iedereen! Maar succesvol afvallen én je streefgewicht vasthouden is een ander verhaal. Daarom is 1 op 1 begeleiding door een ervaren consulent die hetzelfde heeft meegemaakt en jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van mensen zo krachtig. Samen gaan we voor jouw persoonlijke doel! Samen zijn we Nuttig Bezig!

Wil je ook weer lekker in je vel zitten? Wil je de stap zetten naar een slankere versie van jezelf? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Heb je nog vragen over de 1 op 1 begeleiding, het Cambridge dieet of de kosten? Neem ook dan gerust contact op. Je mag onderstaand contactformulier gebruiken, of mailen naar info@nuttigbezig.nl. Bellen of whatsappen op telefoonnummer 06-17282856 mag natuurlijk ook.

Graag tot ziens in één van mijn praktijken.
Mariëlle Keulen - Derhaag