KARA PETIT vormgeving

Branterweg 18
6361 DA
Nuth
Sinds 1996
  • grafisch - keramisch - culinair
  • originele en eenvoudige stijl van ontwerp en vormgeving
  • met een vriendelijke en natuurlijke uitstraling
  • het eindproduct is het resultaat van de onderlinge samenwerking
  • logo, huisstijl, verpakking, folder, affiche, advertentie of boek
  • tevens vormgeving met klei
045-5650885
e-mail
website
Kara Petit

Bedrijfsinfo

Welkom
In het grafisch proces staat het persoonlijk contact tussen opdrachtgever en ontwerper centraal. Mijn voorkeur gaat uit naar originele en eenvoudige stijl van ontwerp en vormgeving met een vriendelijke en natuurlijke uitstraling. Het is inspirerend om voor verschillende opdrachtgevers te werken: Het eindproduct is het resultaat van de onderlinge samenwerking. Mijn opdrachten bestaan uit het vormgeven van een logo, huisstijl, verpakking, folder, affiche, advertentie of boek.

Het geeft een heerlijk gevoel om speelse, abstracte of praktische vormentaal tot uiting te brengen door middel van klei! Mijn passie gaat uit naar abstracte mensvormen en huis- tuin- en keukenobjecten. Het voor mij rustgevende proces van vormgeving met klei zorgt iedere keer weer voor verwondering... Inspiratie doe ik op door in het dagelijks leven mijn intuïtie te volgen en me te laten leiden door het toeval. Ook maak ik werk in opdracht, als het thema bij mij past.

Het is een genot om eenvoudige, natuurlijke en speelse gerechten te ontwikkelen door middel van kookkunst! Het liefst bereid ik vegetarische gerechten voor mijzelf en ook voor andere mensen. Het proces van vormgeving met verschillende ingrediënten en producten zorgt iedere keer weer voor een verrassende smaakbeleving. Mijn creativiteit wordt gevoed door de verse producten uit onze moestuin, mijn smaakpapillen en veel buiten de deur proeven... Ook kook ik in opdracht, voor gezellige groepjes. Wilt u een sfeervolle en heerlijke vegetarische avond meemaken? Neem dan contact op om te overleggen wat de wederzijdse mogelijkheden zijn.

Detail info