van Breugeloffset

Hulterweg 30-a
6438 AJ
Oirsbeek
Sinds 1996
  • drukkerij - uitgeverij
  • met webshop
  • meer dan 40 jaar zijn wij de uitgever van het weekblad Goed Nieuws
  • printwerk tegen zeer scherpe tarieven
  • van verbluffende kwaliteit
  • uiteraard zowel in kleur als in zwart wit
046-4421499
e-mail
website

Bedrijfsinfo

WIE ZIJN WIJ
Van Breugeloffset is van origine een drukkerij. Maar de wereld verandert, zo ook de wereld van de drukker. Met de komst van super snelle printers kunnen we tegen zeer scherpe tarieven printwerk leveren. De kwaliteit van dit printwerk is verbluffend. Een ander groot voordeel is dat we kunnen personaliseren en nummeren. Uiteraard zowel in kleur als in zwart wit. Alles is top kwaliteit.. Vakkundig en secuur Snel en scherp Wij denken met u mee.

WAT DOEN WIJ
Van drukwerk tot ontwerpwerkzaamheden, alles bij één leverancier. Wel zo handig. U heeft altijd één aanspreekpunt zodat we snel terzake kunnen komen dat bespaart u uw k ostbare tijd en kunt u zich bezig houden met uw core business. Lever uw bestanden aan in PDF formaat. Dit voorkomt tekstverschuivingen. Dit kan namelijk snel gebeuren wanneer u uw document aanlevert in bijvoorbeeld Word. Om uw document up te loaden kunt u gebruik maken van onze FTP server. Uiteraard kunt u uw bestand ook via de mail versturen. Wanneer uw bestand groter is dan 0,5 GB dan vragen we u gebruik te maken van WeTransfer.com.

WAAROM ONS KIEZEN
Wij maken het gemakkelijk voor u. Geef uw opdracht door via mail. Wij werken voorbeelden uit voor u. Kies uw voorkeur. Kies uw product specificatie. Alles mooi en op tijd huis geleverd !

BESPAAR TIJD
Het is niet voor iedereen weggelegd om precies te weten wat ze willen, daarom kunt u bij ons tijdens een kop koffie uw ideeën uitleggen. Wij zullen met de team met u mee denken zodat het voor u een "piece of cake" wordt!

Detail info

Openingstijden

maandag t/m vrijdag van 9:00 uur - 17:00 uur. Buiten deze tijden op afspraak.