Wellnesspraktijk RelaxZen

Nieuwwijkstraat 48
6451 GB
Schinveld
Sinds 2016
  • rust & ontspanning, balans & verandering
  • massages
  • reiki
  • herbalife
  • het verzorgen van ontspanningsactiviteiten in een zorginstelling
  • met name op de afdeling psychogeriatrie
06-36094064
e-mail
website
Eric & Bianca

Bedrijfsinfo

Welkom bij Wellnesspraktijk RelaxZen
Heb je ondersteuning nodig in de zoektocht naar jezelf? Ervaar je stress en wil je weer in balans komen?
Wil je misschien graag wat kilo's kwijt, je fitter voelen en op gezond gewicht blijven?
Weet je niet hoe je dit kunt bereiken? Of wil je na een drukke periode gewoon even lichaam en geest helemaal RelaxZen?

Dan ben je van harte welkom bij Wellnesspraktijk RelaxZen te Schinveld
De praktijk waar iedereen terecht kan op het gebied van rust &ontspanning, balans &verandering!
Tevens kun je mij boeken voor het verzorgen van een ontspanningsactiviteit in een zorginstelling en dan met name op de afdeling psychogeriatrie.
________________________________

Massages
Een massage maakt gelukkiger.
Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel. Dat merk je niet alleen van binnen, maar dit zie je ook aan de buitenkant. Behalve dat je straalt na een massage en je gelukkiger voelt, hebben massages nog een aantal voordelen voor lichaam en geest.

Reiki
Maak kennis met Reiki.
Reiki is een methode om alom aanwezige energie door te geven aan een persoon, waardoor het eigen genezingsvermogen wordt gestimuleerd. Het stimuleert zo het lichaam om blokkades op te lossen. De universele levensenergie wordt tijdens een behandeling doorgegeven.
Dit geeft een positief effect, zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel.

Herbalife
Fastfood for smart people.
Ervaar de positieve effecten van Herbalife in je leven. Herbalife kan je gezondheid op verschillende manieren ondersteunen. Of je nu wilt afslanken, bijkomen of op gezond gewicht wil blijven. Ik begeleid je om je eetpatronen te veranderen en zo, met blijvend resultaat, je doelen te halen.

De voeding kan gebruikt worden om energiek de dag te beginnen en door te komen. Veel (professionele) sporters gebruiken Herbalife als aanvulling op sportgebied om zo het beste uit hun sportieve prestatie te halen. Het kan ook gebruikt worden als aanvulling bij ziekte of herstel. Het verhoogt je weerstand en kan preventief ingezet worden.

Ik maak voor jou een programma op maat en zal je daarbij ondersteunen, zodat jij jouw doel zal halen. Kijk voor alle producten en mogelijkheden op biancasturmans.goherbalife

Herbalife is voor iedereen! Er is voeding, supplementen, huidverzorging, Aloë vera, sportvoeding, sportkleding, accessoires.

Activiteit
Aandacht, aanraking en rust voor mensen binnen de psychogeriatrie.
Bij diverse zorginstellingen, met name binnen de afdeling psychogeriatrie, verzorg ik wekelijks een ontspanningsactiviteit. De cliënt/bewoner krijgt dan een stoelbehandeling waarbij ik een combinatie van Reiki en Indiase hoofdmassage geef, eventueel aangevuld met een handmassage.

Dit kan bij de cliënt op de kamer of in een rustige ruimte. Er wordt voor een ontspannen sfeer gezorgd door middel van rustige muziek, een geurstokje of verdamper met etherische olie. Een massage is een moment van aandacht, waar mensen erg van zullen genieten. Vooral mensen van een psychogeriatrische afdeling, die vaak al onrustig, in de war of gefrustreerd zijn, zullen hier baat bij hebben.

Massage en Reiki zorgen voor ontspanning. Wanneer iemand onrustig en/of gespannen is zal een ontspannen aanraking voor rust zorgen. De cliënt gaat weer meer zijn lijf voelen, wat voor deze rust zorgt. Het is wetenschappelijk aangetoond dat door aanraking het hormoon oxytocine wordt aangemaakt wat onder andere stress vermindert. Door mijn passie, enthousiasme en inlevingsvermogen, maar vooral de rust en warmte bij het geven van deze behandeling, zal het voor de ontvanger een zeer aangename ervaring zijn.

Detail info

Openingstijden

Uitsluitend op afspraak.