Lifestyle Praktijk Beekdaelen

Deweverstraat 19
6361 BX
Nuth
Sinds 2018
  • hart voor jezelf
  • positieve, liefdevolle aandacht
  • -hart voor jezelf-de sleutel tot een happy, healthy lifestyle
  • neurofeedback therapie - massage therapie
  • holistic pulsing - mindfulness
  • yoga - dans
045-8889959
e-mail
website
Linda Vonken

Bedrijfsinfo

Welkom bij Lifestyle Praktijk Beekdaelen!

Of je nu fantastisch in je vel zit of juist niet, iedereen is gebaat bij een goede sessie. Het vermindert vermoeidheid, kans op ziekte, depressieve gevoelens en stress, helpt bij het loslaten van (spier)spanning, verbetert je huid, sportprestatie, bloedcirculatie en flexibiliteit, voedt en stimuleert emotionele groei en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zien we je binnenkort?

Lifestyle Praktijk Beekdaelen

Je kent het vast wel. Een to-do lijst zonder einde, afspreken met je vrienden en eigenlijk ook nog naar dat feestje of die lezing. Je wil het allemaal zo verschrikkelijk graag en vliegt van afspraak naar afspraak. Jezelf verzorgen, goed slapen, gezond eten, voldoende bewegen, maar ook ontspannen en genieten schieten er dan helaas wel eens bij in; je raakt uit balans. Bij Lifestyle Praktijk Beekdaelen zijn we ervan overtuigd dat hart voor jezelf -positieve en liefdevolle aandacht voor jezelf- de sleutel tot een goede balans is; de sleutel tot een happy, healthy lifestyle. 

Wil jij ook (weer) meer hart voor jezelf en wil je weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk dan ons aanbod en maak een afspraak; we maken graag tijd voor je vrij om te zien waar(bij) we jou zouden kunnen ondersteunen.

Hart voor jezelf is heus niet altijd makkelijk en vinden we al snel egoïstisch of ijdeltuiterij. Zelfs als we ‘op’ zijn en behoefte hebben aan diepe rust, zijn we hard voor onszelf en blijven we doorgaan. Terwijl hart voor jezelf juist iets vanzelfsprekends is, of eigenlijk zou moeten zijn. Met de energie die we daarmee opdoen, kunnen we bergen verzetten. Met die energie hervinden we onze balans en kunnen we fysiek, mentaal en emotioneel herstellen en opbloeien.

LIFESTYLE PRAKTIJK BEEKDAELEN

Je kunt in onze praktijk in Nuth (Beekdaelen, Limburg) terecht voor verschillende soorten massages, yogalessen, mind-walk cursussen en het gelukskastje. Het doel van het aanbod is het herstellen van de balans tussen lichaam en geest en het stimuleren van een happy, healthy lifestyle. 

Mijn naam is Linda en ik ben gediplomeerd yoga docente, massage therapeute en Mind-Walk lerares. Ieder jaar volg ik cursussen en workshops om mijn kennis up to date te houden en verder te groeien.

Detail info