DC Portrettekeningen

Kasteelstraat 17
6436 EC
Amstenrade
Sinds 2017
  • het tekenen van (hyper) realistische portretten met pastel
  • aan de hand van foto's
  • met pastelpotloden en/of pastelkrijt
  • zowel in kleur als in zwart/wit
  • mensen en dieren
  • eigen werk en in opdracht
  • het geven van cursussen en workshops in portrettekenen met pastel
e-mail
website
Dagmar Colen

Bedrijfsinfo

Wie is Dagmar Colen?
Dagmar Colen (DC Portrettekeningen), geboren in 1978, heeft als passie (hyper) realistisch portrettekenen met pastelpotloden en/of pastelkrijt aan de hand van foto's. Ze werkt zowel in kleur als in zwart/wit en portretteert mensen en dieren.

Dagmar is grotendeels autodidact en na het volgen van model/portrettekenlessen met grafiet en houtskool, en een cursus portrettekenen met pastel, is gebleken dat pastel haar favoriete medium is. Door veel te tekenen, verdieping in portrettekenen en werken met verschillende materialen heeft zij haar eigen techniek verder ontwikkeld.

Haar talent is een portret op papier tot leven te laten komen. In haar tekeningen geeft zij een stuk expressie en karakter weer.

Dagmar tekent eigen werk en in opdracht. Haar eigen werk bestaat uit portretten die haar persoonlijk aanspreken, hierbij gelet op compositie, kleur, licht/donker. Dit werk is te bewonderen op diverse exposities in binnen –en buitenland.

Dagmar heeft cursusprogramma's en workshops opgesteld in portrettekenen. Ze biedt deze in haar atelier aan huis, in kleine groepjes, aan. Voor grotere groepen biedt ze deze bij de Vrije Akademie te Landgraaf aan. 
_______________________________

Portret in opdracht
Prijs op aanvraag: info@dcportrettekeningen.nl.

Kijk voor o.a. meer informatie over mijn werk, een portret in opdracht laten maken en het cursus -en workshop aanbod, op:  www.dcportrettekeningen.nl of mail naar: info@dcportrettekeningen.nl

Groetjes Dagmar!