GREEN Nederland

Breinder 20
6365 CX
Schinnen
Sinds 1986
  • gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van kopieerapparaten, printers en multifunctionals
  • met een competitieve prijs-prestatieverhouding
  • en een uitgebreide expertise in maatwerk
  • deskundig productadvies, afgestemd op de specifieke wensen en eisen
  • de meest geschikte machine tegen de beste prijs
  • door onze eigen import
0800-7226347
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Welkom bij Green Nederland

Dé verkoper en verhuurder van kantoorprinters, kopieerapparaten, en multifunctionals sinds 1986.

Green Nederland staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie met het oog op groen. De wensen en eisen van de klant staan centraal en daarom leveren wij machines op maat.

Om u de voordeligste machines te kunnen bieden importeren we de beste printers zelf. Hierdoor ervaart u ook het voordeel van onze korte levertijd en heeft u uw machine vaak al binnen één dag binnen, geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Liever een printer huren? Ervaar het gemak van onze flexibele contracten. 

Razendsnelle service in de hele Benelux 

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de Benelux, onze servicemonteurs staan voor u klaar. Uw melding krijgt altijd de hoogste prioriteit en wordt meteen verwerkt in ons plansysteem. Onze planners staan direct in contact met de monteurs van de buitendienst, die ieder een eigen regio bedienen. Hierdoor zijn we in staat een standaard responstijd van 8 werkuren te bieden, één van de snelste van het land. Bent u gevestigd in Limburg? Dan kunnen wij u al binnen 4 werkuren van dienst zijn.

Zo streven we ernaar om elke storing zo snel mogelijk te verhelpen, het liefst nog iets sneller dan de vorige. De garantie dat u zo optimaal en effectief mogelijk gebruik kunt maken van uw printer, dat is Green.

Premium partnerschap Konica Minolta: Bluekonic is een feit

In 2021 is Green Nederland met trots een nieuwe samenwerking aangegaan, zodat we onze klanten nóg beter van dienst kunnen zijn. Door ons premium partnerschap met Konica Minolta breiden we ons assortiment uit onder de naam Bluekonic.

Betrouwbare service staat op de eerste plaats

De specialisten en onderhoudstechnici van Green Nederland staan graag voor u klaar. Onze service gaat verder dan enkel een storing verhelpen en we streven ernaar altijd nét dat beetje extra voor de klant te betekenen. Met een gemiddelde responstijd van 8 werkuren (en slechts 4 werkuren in Limburg) mogen wij ons één van de snelste van het land noemen.

Efficiënt en voordelig: De all-in-one printoplossingen van Green Nederland

Er is veel mogelijk met onze multifunctionele kantoorprinters. Bekijk gemakkelijk uw printgedrag, registreer en belast indien gewenst meteen door. Ook uitgesteld en beveiligd printen behoort tot de mogelijkheden. Uw vertrouwelijke informatie blijft vertrouwelijk met het AVG PROOF systeem. Heeft u nog andere wensen? Wij adviseren u graag welke printer uit ons brede assortiment het best aansluit op uw wensen.

Onze slimme software werkt met alle merken kantoorprinters en maakt het mogelijk om uw bestanden sneller en efficiënter te organiseren. Gemakkelijk printen vanaf Chromebook, Android, macOS, iOS en Windows devices naar elke printer ongeacht het merk en zonder printer drivers. Iets in te scannen? Scan met één druk op de knop naar basismappen, e-mail of cloudoplossingen zoals Google Drive, OneDrive, Sharepoint en Dropbox.

Detail info