Burocenter

Breinder 20
6365 CX
Schinnen
Sinds 1986
  • nieuwe en gebruikte printers voor op kantoor
  • scherpe prijs/kwaliteitsverhouding
  • grote ervaring met maatwerk
  • gedegen adviezen
  • met een professionele service-organisatie
  • flexibele contracten
085-7822969
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Nieuwe en gebruikte printers voor op kantoor

Focus op prijs, kwaliteit en maatwerk 1986
Burocenter B.V. is sinds1986 gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van copiers, printers en multifunctionals. Onze grote kracht zit hem enerzijds in onze scherpe prijs/kwaliteitsverhouding, en anderzijds in onze grote ervaring met maatwerk. Wij helpen onze klanten met gedegen adviezen, op maat afgestemd op hun specifieke situatie en wensen.

Transparantie
Bij Burocenter houden we niet van geheimzinnigheid. Wilt u bijvoorbeeld een machine bij ons huren? Dan zijn we transparant over de verkoopprijs van deze machine, waarna u zelf bepaalt of u onze huurprijs aantrekkelijk vindt. Ook garanderen we u kostenbesparingen ten opzichte van uw bestaande huurcontracten, zelfs zonder dat we hier inzage in hebben gehad. Zo werken we graag: open en duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Landelijke service met snelle responstijden
Service staat bij Burocenter hoog in het vaandel. Wij maken daarom gebruik van een professionele serviceorganisatie die in de gehele Benelux binnen 8 uur de storing oplost. Onze service is van hoge kwaliteit, maar is tegelijk zeer aantrekkelijk qua prijs. Sterker, we durven eigenlijk wel te zeggen dat ons servicetarief gegarandeerd het meest voordelige in de markt is!

Detail info

Openingstijden

Werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur