Medior Comfort

Stationstraat 192
6361 BH
Nuth
Sinds 1990
  • ergonomisch maatwerk 
  • al meer dan 23 jaar de zitspecialist in Limburg 
  • kwaliteit relaxfauteuils en sta-op stoelen 
  • dynamische bureaustoelen en werkkrukken
  • ergonomische werkplekken
045-5650790
e-mail
website
Renate, Roel en Jelle Roosjen

Bedrijfsinfo

Medior Comfort

Eigenaren Renate en Roel Roosjen van Medior Comfort in Limburgse Nuth zijn al meer dan 23 jaar specialisten in ergonomisch verantwoord zitcomfort. Sinds 2021 is zoon Jelle het team komen versterken en is het een waar familiebedrijf.

Met passie en deskundigheid wordt de klant geadviseerd bij de keuze van een nieuwe fauteuil of werkstoel. Gezondheid, Kwaliteit en Comfort zijn de speerpunten van Medior Comfort. Met name met in het 100% maatwerk en het bewegend-zitten onderscheidt Medior Comfort zich van andere meubelzaken in Limburg. 

Door een intensieve samenwerking met toonaangevende fabrikanten op ergonomisch gebied kunnen kwaliteit en service gegarandeerd worden. 

Medior Comfort is lid van de Nederlandse Vereniging van Zitspecialisten (NVZS).

Verantwoord zitten voor thuis én op het werk

Of we nu zitten om uit te rusten of omdat we door beperkingen niet anders kunnen, het is belangrijk dat ons zitmeubel ons lichaam in een natuurlijke houding ondersteunt. Omdat iedereen anders is, vraagt dit om maatwerk.

Ook als wij werkend zitten, is de juiste houding van vitaal belang. Variëren van houding en bewegend-zitten zorgen voor minder spier- en gewrichtsklachten en dragen bij aan een betere concentratie.

Zitoplossingen

Zitoplossingen voor thuis zijn tegenwoordig ook verkrijgbaar met een mooie eigentijdse of moderne vormgeving. Voor mensen die moeite hebben met opstaan of met de benen omhoog moeten zitten, zijn tal van oplossingen mogelijk.

Werkplek oplossingen

Wat is belangrijk bij het inrichten van een werkplek?  Als eerste moet een bureaustoel of werkkruk voor u passend zijn. Lengte, breedte, gewicht en postuur zijn hier bepalend. Vervolgens moet de hoogte van de werktafel worden aangepast en niet andersom zoals vaak gebeurd. 
Een werkkruk of bureaustoel met een ergo-dynamisch zitvlak draagt zorg voor minder spier- en gewrichtsklachten en verbeterd de concentratie.

Detail info

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur
woensdag van 10.00 tot 17.00 uur
donderdag van 10.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
zondag gesloten


Bel voor een afspraak voor een persoonlijk zitadvies en passing: tel. 045 – 565 0790