Aimée Gorter - Huis & Binnenhuis

Diepestraat 45
6336 VV
Hulsberg
Sinds 2018
  • interieurprojecten
  • digitale showroom met producten
  • (bouw)begeleiding
  • huis en makelaardij
  • alles om uw ideale thuis te creëren!
  • persoonlijke aandacht en hoogwaardige kwaliteit staan bovenaan!
06-41242513
e-mail
website
Aimée Gorter

Bedrijfsinfo

Begin 2018 ben ik gestart met mijn eigen bedrijf. Voor afspraken kunt u in mijn studio terecht, maar ik werk vooral bij u, de klant, thuis. Overdag, 's avonds of in het weekend, wat voor u het beste uitkomt. 

Ik kom naar u toe, we bespreken de plannen en dan gaan we aan de slag! Van het (ver)kopen van een woning tot de begeleiding van een verbouwing of nieuwbouwproject. Van het leveren van een nieuwe lamp tot het creëren van een compleet nieuw interieur. Huis & Binnenhuis, op elk vlak!

Interieurprojecten

Zoekt u al tijden naar de juiste lamp voor bij uw zithoek? Wellicht loopt u vast bij de "finishing touch" van uw interieur? Of is het gewoon tijd voor een complete make-over van uw woning? Wat uw project ook is, u wilt er zeker van zijn dat het resultaat aan het einde van de rit helemaal naar wens is. 

Ik bespreek de plannen met u en maak indien gewenst foto-impressies van het ontwerp. Ik stel kritische vragen en begeleid u door het gehele traject. Groot of klein, alles in één keer of stapsgewijs. U bepaalt hoe het traject verloopt. Alles is mogelijk.

Producten

Neem eens een kijkje in mijn digitale showroom en ontdek een kleine selectie van de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een nieuwe lamp, een stoel, een eettafel of misschien wel een nieuwe terrasset? Wellicht zoekt u nieuw tapijt voor de bovenverdieping of een nieuw vloerkleed voor onder de bank. Nieuwe gordijnen doen wonderen voor een interieur en een kale muur is snel aangekleed met mooi behang of wandbekleding. De voorbeelden op deze pagina zijn slechts een beperkte selectie. Ik vertel u graag meer in een persoonlijk gesprek!

(Bouw)begeleiding

Wanneer u besluit om te gaan (ver-)bouwen, komt er veel op u af. Contacten met de aannemer, elektriciën, loodgieter, stukadoor, schilder... U zult de eerste niet zijn die door de bomen het bos niet meer ziet en overweldigd raakt. Goede coördinatie is essentieel om het gewenste resultaat te bereiken en binnen de gestelde kaders van tijd en budget te blijven. 

Huis en makelaardij

Of u nu een woning wilt kopen of juist wilt verkopen, voor beide opties bent u bij mij aan het juiste adres. Met de programma's die ik als interieurontwerper gebruik, zorg ik voor een optimale presentatie van uw te verkopen woning. En door mijn kennis van interieur en verbouwingen, kan ik u alle mogelijkheden laten zien van een nieuw te kopen woning. Indien gewenst begeleid ik het hele offerte- en uitvoeringstraject voor u.

Detail info