Tisaco Wonen

Thermiekstraat 6
6361 HB
Nuth
Sinds 2008
  • ‘state of the art´ woonadviescentrum in Nuth
  • met de ervaren stylisten en bouwbegeleiders
  • dé creatieve inspiratiebron voor het opfrissen en restylen van uw woning
  • een keur aan materialen, verfsoorten, vloeren, raamdecoratie, zonnewering, glas, behang, etc.
  • onder andere dé verfspecialist in de regio
  • meer dan 200 verschillende behangcollecties van exclusieve merken
045-5251818
e-mail
website
Jos Tillmanns

Bedrijfsinfo

Historie
Tisaco Bouwen &Wonen is ontstaan door een samensmelting van twee bedrijven, nml. Tillmanns Bouwservice en Tisaco.

Tillmanns Bouwservice is in 1957 gestart als schildersbedrijf en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdige organisatie met een uitstekende reputatie op het gebied van bouwservice in de breedste zin van het woord.

Tisaco is van origine een verf-, behang- en glasgroothandel welke landelijk opereerde. Om extra service te kunnen verlenen werd naast de groothandel een regionale winkel &showroom geopend. Door een stijgende vraag naar service en advies op het gebied van verf en interieurinrichting verschoof het accent in de dienstverlening langzamerhand van groothandel naar woonadviescentrum.

Dit heeft ons doen besluiten om in 2008 de groothandel te verkopen en een nieuw concept te introduceren. Namelijk een bedrijf met alle disciplines op het gebied bouwen en wonen onder één dak: Tisaco Bouwen &Wonen.
________________________________

Tijd voor thuis, tijd voor Tisaco!
Bent u toe aan een nieuw interieur ? U heeft de plannen, wij bieden de mogelijkheden. Een keur aan materialen, verfsoorten, vloeren, raamdecoratie, zonnewering, glas, behang, etc. vindt u in ons ‘state of the art´ woon adviescentrum in Nuth. Of het nu gaat om een inspirerende werkplek, een prettige woonomgeving of een combinatie van beiden, de ervaren stylisten en bouwbegeleiders van Tisaco helpen u om uw woonwensen te vertalen in concrete oplossingen. Van de planning tot en met de uitvoering. Van droom tot werkelijkheid.

Tijd voor thuis?
Een frisse wind door uw interieur? Een nieuw kleurtje op de muren of een eigentijds behang? Een nieuwe vloer of andere gordijnen?! Tisaco vormt dé creatieve inspiratiebron voor het opfrissen en restylen van uw woning. Een ding is zeker: prettig wonen begint bij Tisaco. Ons assortiment is op zijn zachtst uitgedrukt indrukwekkend te noemen. Op geen enkele andere plek in Zuid Limburg heeft u de keuze uit zoveel verschillende mogelijkheden. Tisaco is onder andere dé verfspecialist in de regio. Naast een volledig assortiment ‘doe het zelf´ merken beschikt Tisaco over vele professionele verf kwaliteiten van bekende topmerken. Verder vindt u in ons woonadviescentrum meer dan 200 verschillende behangcollecties van exclusieve merken. Prachtige vloeren en een ruime keuze aan gordijnen en zonwering.

Tijd voor de zaak?
Het inrichten van een thuiswerkplek of een kantoor- of -praktijkruimte is leuk, maar ook een uitdaging! Hoe creëert u een stimulerende werkomgeving voor uw mensen en uzelf? Welke kleuren en materialen passen bij de uitstraling van uw bedrijf? En misschien belangrijker nog: waar haalt u de benodigde tijd vandaan? Tisaco neemt u, indien gewenst, alle werk uit handen. Hoe minder tijd u aan een verbouwing hoeft te besteden, hoe meer tijd er voor u over blijft om u bezig te houden met de taken waar het echt om draait. Uw werk! Onze stylisten helpen u bij het maken van de juiste keuzes en vertalen uw wensen in concrete oplossingen. Onze ervaren bouwplanners zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk en met zo weinig mogelijk overlast aan de slag kunt in uw nieuwe stimulerende werkomgeving!

Tijd om te verbouwen?
Het bouwbedrijf van Tisaco heeft een naam hoog te houden in de regio en realiseert al meer dan vijftig jaar kleinere en grotere verbouwingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Al dan niet onder begeleiding van een architect. Bouwen met Tisaco is kiezen voor kwaliteit. In alle opzichten. Ook hier geldt vanzelfsprekend het voordeel van het 'one-stop-shopping' concept van Tisaco. Zo besteedt u minder tijd aan het uitzoeken van de juiste materialen en het coördineren en/of uitvoeren van de bouwwerkzaamheden. U kunt onze specialisten inzetten voor het verrichten van schilderwerk, het zetten van glas of het plaatsen van een simpel tussenwandje. Onze timmerlieden, glaszetters, stuckadoors etc. zijn zonder uitzondering professionals die de onvermijdelijke overlast tijdens een verbouwing tot een minimum weten te beperken.
_______________________________

Wonen begint bij Tisaco.
Bent u op zoek naar een creatieve inspiratiebron voor het restylen of het verbouwen van uw woning? Wilt u een frisse wind door uw interieur laten waaien? Of wellicht een nieuw kleurtje op de muren of een modern behang? Zin in een nieuwe vloer of andere gordijnen? Dan is het tijd voor Tisaco. Verbouwen is leuk, maar het blijft een hele uitdaging! U zit al snel met vragen als: welke woonstijl past bij mij? Voor welke kleuren en materialen moet ik kiezen? En misschien belangrijker nog: waar haal ik de benodigde tijd vandaan? Daarom presenteert Tisaco een geheel nieuwe woonformule: de essentie van deze formule komt neer op, minder tijd besteden aan het verbouwen, meer tijd over om te wonen. Zo helpt een van onze stylisten u bijvoorbeeld bij het maken van de juiste keuzes. En vertaalt hij of zij uw woonwensen in een persoonlijke woonstijl! Creatief, tijdloos en consistent.

Tisaco neemt u, indien gewenst, veel werk uit handen. Dit begint al bij het eventueel inschakelen van bijvoorbeeld haar eigen bouwservice, een architect of een keuken- of badkamerspecialist. Uiteraard kan dit ook beperkt blijven tot advies op het vlak van de juiste inrichting van uw woning. Tisaco heeft namelijk een naam hoog te houden wanneer het gaat om haar enorme assortiment op het gebied van verf, glas, raam-, vloer- en wandbekleding.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Tisaco en wilt u veel tijd besparen met uw verbouwing? Bel dan nu voor een afspraak met een van onze stylisten of breng een bezoek aan onze vestiging in Nuth.
-----------------------------------------------------

Projectstoffering
Door ons zeer brede assortiment aan gordijnen, binnen- en buitenzonwering, vloeren, behang, verf etc., hebben wij de mogelijkheid om samen met u een gehele inrichting te realiseren. Door jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een goed advies voor iedere gewenste toepassing. Dit doen wij met veel passie en liefde voor ons vak. Tevens zorgen wij voor de professionele uitvoering van alle werkzaamheden, van advies tot en met de verwerking op uw locatie en de nazorg, zoals voorzien in onderhoudsadvies en het verstrekken van onderhoudsmiddelen. Tisaco heeft een aanbod voor zowel de particuliere, als de zakelijke markt. Voor ieder die bezig is met renovatie, nieuwbouw of verbouwing van woning, bedrijfspand en openbare gebouwen.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies of een offerte.
----------------------------------------------------

Dé verfspecialist!
Bent u op zoek naar een verf voor een bepaalde ondergrond, binnen of buiten? Weet u nog niet zo goed welke kleur u wenst, hoe u de ondergrond moet voorbehandelen, of welke materialen u het beste kunt gebruiken? Met al deze vragen - en nog vele andere - kunt u bij ons terecht. Onze specialisten helpen u graag verder. Wij komen zelfs bij u op locatie kijken om de situatie persoonlijk te beoordelen en u correct te adviseren.

Kleuren
Bij Tisaco vind u alle bekende kwaliteitsverven, zoals Sikkens, Sigma, Flexa, Vista, Pure, Farrow &Ball, Boonstoppel, Histor, Wijzonol, Hammerite en Trimetal.

Mengmachines
Wij beschikken over meerdere mengmachines, waarmee we meer dan 100.000 kleuren kunnen maken. Echter, onze service gaat verder! U wilt bijvoorbeeld exact dezelfde kleur als uw nieuwe gordijnen? Geen enkel probleem! Wij kunnen iedere gewenste kleur meten en precies voor u namaken.

Soorten verf
Naast vrijwel alle professionele lakken en muurverven, beschikken we ook over een uitgebreid assortiment speciale verfsoorten. Schoolbordverf, magneetverf, structuurverf, parketlakken, u kunt het zo gek niet bedenken of we hebben het op voorraad. Ook kunt u bij ons terecht voor verf in spuitbussen en industriële coatings voor vloeren en constructies.

Onderhoud
Als verfspecialist adviseren wij u graag over de juiste producten en aanpak van uw onderhoudsklus. Met een professioneel verftechnisch advies en het gebruik van de juiste materialen, kan uw verfwerk er weer vele jaren tegenaan.

Erkend Sikkens Specialist
Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij u uitstekende service en betrouwbare verfkwaliteit. Het gewenste resultaat is daarmee eenvoudig binnen handbereik. Doet u het schilderwerk liever niet zelf? Dan kunt u dit uitbesteden aan onze professionele schilders. Zij beschikken over jarenlange ervaring en expertise om uw schilderklus te klaren. Onze stylisten kijken mee en adviseren daar waar nodig om het plaatje kloppend te maken. Zo kunnen wij u compleet ontzorgen! Ook voor de professionele schilder Tisaco is voor professionele schilders dé verfgroothandel in Zuid-Limburg. We bieden een compleet assortiment verf, vakgereedschappen, wand- en vloerafwerking. U kunt rekenen op net dat stapje extra: in service, advies en scherpe prijsstelling.
-----------------------------------------------------

Service &advies

Inspiratie
Naast altijd scherpe prijzen ook het beste advies, de beste service maar ook het compleetste assortiment. Laat u inspireren door onze website en kom naar onze winkel voor vrijblijvend en deskundig advies. Tisaco Bouwen &Wonen verrast u niet alleen met een lekker kopje koffie, maar ook met vakmanschap zodat u zich direct thuis voelt met onze unieke en veelzijdige aanpak!

Meten, monteren, installeren
Ook hiervoor bent u bij Tisaco Bouwen &Wonen aan het goede adres. Wij staan voor u klaar! Niet alleen adviseren wij u in onze winkel het juiste product. Wij komen desgewenst ook bij u langs voor advies aan huis. Tevens is het mogelijk om van onze meetdienst gebruik te maken en de montage/installatie of het leggen aan ons uit te besteden.
-------------------------------------------------------

Voordeelpas
Nog meer voordeel halen?
Vraag dan de gratis voordeelpas aan! Met de Thuisin Tisaco Voordeelpas profiteert u van:

  • kortingen tot 10%
  • speciale aanbiedingen alleen voor pashouders
  • gratis advies aan huis, zowel technisch- als interieuradvies
  • handige tips en informatie op het gebied van woondecoratie

Detail info

Openingstijden

  winkel & showroom
maandag van 9.00 tot 17.30 uur
dinsdag van 9.00 tot 17.30 uur
woensdag van 9.00 tot 17.30 uur
donderdag van 9.00 tot 17.30 uur
vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur
zondag gesloten