Gatto Mosaicisti

Rhodestraat 5
6363 AX
Wijnandsrade
  • liefde en passie voor mozaïek, marmer, hout en andere mooie materialen
  • design keukens
  • mozaïeke zwembaden
  • luxe badkamers
  • Turkse stoombaden
  • adres: Marisstraat 8-10 te Geleen
06-53438791
e-mail
website
Otello Giorgio Gatto

Bedrijfsinfo

Hier vindt u het fraaie, ambachtelijke werk van vader Otello Giorgio Gatto en zoon Marco Gatto. De liefde en passie voor mozaïek, marmer, hout en andere mooie materialen weerspiegelt hun mediterrane afkomst uit vaderland Italië.

Op het gebied van design en exclusieve materialen is Italië toonaangevend. Dit geldt ook voor mozaïek en luxe badkamers. Wij nodigen u uit om eens een kijkje te nemen in onze gerealiseerde projecten. Hier zult u versteld staan van de mogelijkheden van het mozaïek. Bezoek ook onze virtuele showroom om zo ook verliefd te raken op het Italiaanse mozaïek.
___________________

Mosaicisti Artigianali

Boven alles staat voor Otello en Marco Gatto het vakmanschap en ambacht. Hiervoor wordt er geregeld een bezoek gebracht aan de fabrieken van de diverse leveranciers om zo op de hoogte te blijven van de benodigde vakkennis en laatste trends op het gebied van mozaïek en design. Regelmatig wordt er overleg gepleegd met andere mosaicisti (mozaïek specialisten) en artigianali (handwerkers).

“Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd: van ontwerp tot uitvoering. Je ziet alleen ons tweeën. Wij staan bij elk project weer borg voor onze constante kwaliteit.”

Het creëren van een mooi project valt of staat natuurlijk met de keuze van de materialen. Daarom verwerkt Gatto Mosaicisti het liefst materialen met de hoogste standaard zoals Bisazza, Sicis, Vola, Gessi, Antonio Lupi, etc. Het verwerken van dergelijke exclusieve materialen vereist vakmanschap en veel toewijding.

Detail info

Openingstijden

Onze showroom is alleen geopend op afspraak