Merx Interieurbouw

Diepestraat 5
6336 VV
Hulsberg
  • exclusieve interieurs en maatwerk meubels
  • kleinschaligheid en persoonlijke aanpak
  • met de beste materialen
  • in onze eigen goed uitgeruste werkplaats
  • met geavanceerde machinetechieken
  • voor particulier en zakelijk
045-4053431
e-mail
website
de heer Merx

Bedrijfsinfo


Waarom een interieur bouwen?
Waarom zou u een interieur laten bouwen in plaats van er een te kopen? Misschien omdat u de stijl van uw interieur naadloos wilt laten aansluiten op de stijl van uw woning. Of omdat u door het hele huis heen eenheid wilt in materiaalgebruik. Wellicht omdat u voor een bepaalde ruimte geen passende kasten kunt vinden. Of...omdat u zó'n uitgesproken eigen smaak en stijl heeft, dat het interieur van uw dromen alleen door een echte interieurbouwer of interieurarchitect gerealiseerd kan worden. Uiteraard werken we ook aan de hand van ontwerpen en tekeningen van derden zoals architecten, projectinrichters of de opdrachtgever zelf.

Uw wensen
In dat geval komt Merx Interieurbouw graag bij u om de hoek kijken. Wat u ook voor ogen heeft... we staan open voor uw ideeën, denken met u mee en tasten samen met u de diverse mogelijkheden af. Om uw wensen vervolgens te vertalen in een even helder als markant voorstel. Geen design om het design, maar een ontwerp dat uitgesproken smaak combineert met praktisch en functioneel.

Merx Interieurbouw ontwerpt en produceert exclusieve interieurs en maatwerk meubels, zoals: maatkeukens, kasten, kleedkamers, boekenkasten, kantoorinrichtingen, balies, winkel en horeca-inrichtingen en alles exact op maat naar uw wensen.

Wat is onze kracht?
Merx Interieurbouw onderscheidt zich door kleinschaligheid, en persoonlijke aanpak ontwerp, vakbekwaamheid, service en een perfecte beheersing van alle voorkomende productietechnieken. Met liefde en passie voor het vak worden de beste materialen verwerkt en met elkaar gecombineerd waardoor alle vervaardigde interieurs niet alleen een hoogwaardige en duurzame kwaliteit hebben, maar ook een uitstraling hebben die uniek is en naadloos aansluit Een platte organisatie met passie voor interieurs. De productie van het maatwerk meubilair vindt plaats in onze eigen goed uitgeruste interieurbouw werkplaats met geavanceerde machine technieken in Hulsberg. Hier wordt met veel vakmanschap, uiterste precisie en liefde voor het vak aan uw interieur gewerkt. Al meerdere jaren ontwerpen wij en produceren en verkopen wij meubelen van een hoogwaardige kwaliteit.
______________________________

Merx Interieurbouw wil graag uw plannen en ideeën tot een succes brengen.

Onze werkplaats
In een compleet geoutilleerde werkplaats met veruit de laatste nieuwe machine technieken en voorzieningen worden er dagelijks aan interieurproducten gewerkt met liefde voor het vak.

Particulier
Naast de zakelijke markt houdt Merx Interieurbouw zich ook bezig met de wensen van particulieren. Als klant bent u verzekerd van een persoonlijke benadering en worden alle mogelijkheden bekeken en benut om uw wensen te realiseren. Is uw interieur aan verandering of vernieuwing toe? Maar beschikt u zelf niet over voldoende ruimtelijk inzicht en inspiratie om uw interieur te verwezenlijken dan kunnen wij u wellicht uitkomst bieden. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en geven u een passend advies.

Interieur op maat
Wij kunnen voor u en met u een plan maken gefocust op de indeling, meubilair, verlichting en kleuren. Uw huis, een plek om helemaal uzelf te zijn. Dit is vaak fijner wanneer u bent omgeven door een comfortabel en stijlvol interieur. Waarom zou u kiezen voor interieur op maat? U heeft vast wel eens gemerkt dat veel meubels net niet voldoen aan uw wensen. Beëindig uw zoektocht en bespreek uw eigen unieke interieurontwerp met Merx Interieurbouw. U kunt ons inschakelen om het geheel te verzorgen. We kunnen ook samenwerken met uw interieurarchitect. Alles is mogelijk u bent betrokken bij het hele proces zodat het resultaat perfect aan uw wensen voldoet.

Voor particulieren maken wij voornamelijk keukens, inloopkasten dressoirkasten, slaapkamerkasten, badkamermeubels en lambriseringen etc. Het komt regelmatig voor dat het complete interieur van het woonhuis ons wordt toevertrouwd. We zijn zeer flexibel in onze aanpak, en kunnen afspraken met u maken op elk gewenst tijdstip.

Zakelijk
Onze opdrachten komen van bedrijven, zorginstellingen, overheidsinstellingen, collega bedrijven en particulieren. Wij creëren een werkomgeving met een persoonlijke uitstraling, waardoor u klanten op een representatieve manier kunt ontvangen. Een interieur bepaalt uw imago wij geven dat imago concreet vorm of het nu gaat om balies, wachtruimtes, kantines of vergaderruimtes alles kan naar uw wensen. Onze aanpak is zeer helder en direct. U weet precies waar u aan toe bent.
______________________________

Onze werkwijze
Door mensen, bedrijven en organisaties te helpen om met behulp van een goed doordacht ontwerp en een perfect functionerend en afgebouwd interieur het maximale uit mensen te halen én de eigen identiteit verder te versterken. Zo werken wij als interieurbouwer.

De 4 basiswaarden - KWALITEIT, INNOVATIE,FLEXIBILITEIT en SERVICE - stellen ons in staat zeer hoog te scoren qua klantvriendelijkheid.

Wij willen u graag helpen uw gedachten en wensen te verwerkelijken of dat nu om een kantoor, winkel of praktijk gaat. Van ontwerp tot realisatie: Merx Interieurbouw is uw partner.

Precisie tot in detail !
_____________________________

Vakmanschap en kennis
Merx Interieurbouw is helemaal ingericht op maatwerk en een integrale aanpak. We hebben diverse disciplines in huis, maar ook de benodigdheden, kennis en machines. Met veel liefde voor het vak worden de materialen verwerkt en naadloos met elkaar gecombineerd. Nadat we alles minutieus bij u thuis hebben opgemeten, worden uw interieur en meubels in onze werkplaats vervaardigd en vervolgens bij u gemonteerd en perfect afgewerkt. Tot op het laatst heeft u nog de gelegenheid details aan te passen. Aan het eind van elke werkdag ruimen we alles op en nemen we het afval mee. En uiteraard wordt uw nieuwe interieur ook mooi schoon en ‘instapklaar' opgeleverd.

Het grote verschil tussen de ene interieurbouwer en de andere zit 'm in de kleinste details. Maar dat verschil ziet u pas tijdens het werk en als het werk gereed is. Dan ziet u of uw idee, uw stijl, tot in de finesses de vorm heeft gekregen, die u voor ogen had. Het zijn onze eigen vakmensen die het verschil maken. Veelzijdig, creatief en flexibel. Samen werken we aan een totaalproduct. Vullen we elkaar aan. Stemmen we materialen en aansluitingen naadloos op elkaar af.

En omdat we alles in eigen hand en onder één dak hebben, zijn we ook in staat snel en efficiënt hoogwaardige kwaliteit te leveren.

Interieur op maat
Ons interieur en maatwerk worden met uiterste zorg ontworpen en met precies oog voor detail afgewerkt. Onze specialisten laten u niets te wensen over!

Interieurontwerp en advies
Interieurontwerp of ook wel interieurdesign is een specialistisch vak. Dit vergt creativiteit, kennis van materialen en het combineren van deze met ruimte en omgeving. Wij geven u waardevol interieuradvies over hoe voor uw ruimte de gewenste sfeer en stijl gecreëerd kan worden. Laat u inspireren met verrassende mogelijkheden en indelingen waar u wellicht nog niet aan had gedacht.

Creatieve oplossingen
Interieurs ontwerpen en bouwen is ons dagelijks werk. Onze ervaring is groot we doen voortdurend nieuwe ideeën op. Daardoor kunnen wij voor u zowel functionele als creatieve oplossingen aanbieden. We kunnen samen met u het juiste idee ontwikkelen.

Eén aanspreekpunt
Belangrijk bij een interieur is dat deze precies bij u moet passen. We zullen altijd nauw overleg met u hebben. Gedurende het traject heeft u één aanspreekpunt.
_______________________________

Detail info