JP Computers

Dorpstraat 7
6361 EJ
Nuth
Sinds 1996
 • totaalleverancier van diensten en producten
 • die voorzien in uw automatiseringsbehoeften
 • voor particulieren, bedrijven en organisaties
 • met vragen over hardware, software en communicatie oplossingen
 • upgrades, advies, systemen op maat, reparaties en onderhoud
 • van uw computers, netwerk(en) en hardware
045-5650045
045-5650861
e-mail
website
John Pekx

Bedrijfsinfo

Over JP Computers

JP Computers in Nuth is al 25 jaar uw deskundige en betrouwbare partner om de juiste keuzes te kunnen maken in de steeds veranderende digitale wereld. Bij ons draait het altijd om die ICT- oplossingen te creëren, die beantwoorden aan de wensen van onze klanten.

Hoe werken wij:

Eerlijk en betrouwbaar

JP Computers is voor u de betrouwbare partner, die onbevooroordeeld adviseert over de kwaliteiten van de producten in onze webshop. Bij verkoop, reparaties, inrichting en beveiliging van apparatuur, voor onze klanten zoeken we steeds naar de beste en duurzame oplossing van hun ict wensen en vragen.

Deskundig en flexibel

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klanten deskundig te informeren over nieuwe producten en applicaties. Flexibel weten we ons steeds aan te passen aan de snelle veranderingen in de ict wereld. Daardoor kunnen we elke klant snel helpen met het maken van verantwoorde ict keuzes.

Begeleiden en ontzorgen

JP Computers streeft ernaar om zijn klanten zo veel mogelijk te begeleiden bij het oplossen van zijn ict vragen: Tevreden klanten, dáár gaat het om. Dat doen wij door deskundige advisering en betrouwbare hulpverlening. Maar ook door onze klanten te ‘ontzorgen’ zodat zij bij hun werkzaamheden niet worden gehinderd door zorgen om hun ict- apparatuur en infrastructuur.
____________________

DIENSTEN

Verkoop en advies

Wij bieden een breed assortiment van computer hardware. En we adviseren deskundig en eerlijk over de specifieke kwaliteiten van de diverse apparaten en accessoires.

In de JP Computers winkel kan de zakelijke en particuliere klant kiezen uit het meest complete aanbod van nieuwe en refurbished pc’s, laptops, printers, ict accessoires en netwerk-, internet en telefonie diensten. Computers maken we altijd op maat, naar de wens van de klant: gebruiksklaar en gebruiksvriendelijk

Omdat we weten hoe de producten in elkaar steken, kunnen we onze klanten optimaal adviseren over de  specifieke kwaliteiten en eigenschappen van de producten in ons assortiment. We zetten uiteen wat de verschillen zijn tussen de diverse keuzemogelijkheden. Dat helpt de klant om een verantwoorde keuze te maken.

Reparatie & APK Service

Wordt uw computer steeds trager, lawaaieriger en warmer? En heeft u last van nare pop ups en virussen? Dan wordt het tijd voor een APK of reparatie.

Veel waarde hechten onze klanten aan vlotte service en degelijke reparatie. Als een computer niet doet waar hij voor gekocht is, dan komt ons JP Computer service team in actie. Een APK van uw computer helpt om uw apparatuur weer op te knappen en up tot date te maken.

VoIP telefonie

Bellen via internet  biedt veel kansen om  je vaste en mobiele telefonie efficiënt in te richten. JP Computers helpt om de vele voordelen van bellen via internet- Voice over IP telefonie ( VoIP) te benutten.

JP Computers was voorloper bij het ontwikkelen van een platform, dat bellen via internet, Voice over IP telefonie (VoIP) mogelijk maakt voor de zakelijke markt. Die ervaring hebben John Pekx en zijn medewerkers verder uitgebouwd. VoIP is daardoor goedkoper en biedt meer functionaliteiten.

Een breed scala aan mogelijkheden van VoIP kan JP Computers nu aanbieden.

OVERIGE DIENSTEN

 • internet
 • webdesign
 • webhosting
 • zakelijke e-mail
 • spamfilter

Detail info

Openingstijden

maandag van 9.00 tot 18.00 uur
dinsdag van 9.00 tot 18.00 uur
woensdag van 9.00 tot 18.00 uur
donderdag van 9.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten