Steens & Kuipers Financieel Advies

Stationstraat 217
6361 BH
Nuth

 

  • verzekeringen
  • hypotheken
  • sparen & lenen
  • pensioenen
  • altijd 100% onafhankelijk!
045-5778740
e-mail
website
Patrick Kuipers

Bedrijfsinfo

Over ons
De financieel adviseurs van Steens & Kuipers geven u adviezen en oplossingen in hypotheken, verzekeringen, pensioenen en spaarvormen en kredieten. Aangezien wij geen productieverplichting hebben naar banken of verzekeraars is ons advies altijd 100% onafhankelijk! U bent onze opdrachtgever en niet verzekeringsmaatschappijen of banken.

Een moderne naam voor een oude ambacht: oprecht en deskundig adviseren op het gebied van ‘geld' en ‘huis'. Dat is waar Steens & Kuipers voor staat. Steens & Kuipers brengt de tijd van persoonlijk advies met een financieel deskundige weer terug. Daarbij onderschrijft Steens & Kuipers niet alleen het belangrijkste speerpunt van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), maar belijdt dat ook: klantbelang centraal. Dit zit diep geworteld in het DNA van de mensen van Steens &Kuipers.

Steens & Kuipers is een allround financiële dienstverlener met een afwijkende filosofie. U kunt bij Steens & Kuipers terecht voor al uw adviezen met betrekking tot verzekeringen, financieringen, hypotheken en financiële planning. Steens &Kuipers heeft toegang tot een groot aantal maatschappijen en kan aldus putten uit een groot aantal oplossingen die passen bij uw wensen en behoeften.
______________________________

De mensen

Jo Steens
Functie: Adviseur
josteens@skfa.nl

Noël Notermans
Functie: Assurantieadviseur
noelnotermans@skfa.nl

Patrick Kuipers
Eigenaar
Functie: Finanieel adviseur
patrickkuipers@skfa.nl
_______________________________

Makelaardij
Als u heeft besloten een woning te kopen, verkopen of te verhuren is dat niet niks. Dat betekent dat skfa u niet alleen adviseert en ondersteunt bij de aan- of verkoop van uw huis, maar tevens bij de start van een nieuwe fase in uw leven. Bij deze stap komt veel kijken. skfa staat u hierbij graag terzijde.

Wilt u weten wat skfa voor u kan betekenen? Neemt u gerust contact op.
-----------------------------------------------------

Verzekeringen
Weet u niet precies welke verzekeringen of welke categorie verzekeringen op uw persoonlijke situatie aansluiten? Of wilt u graag ondersteuning en een persoonlijk aanspreekpunt?

SKFA neemt uw wensen en mogelijkheden onder de loep en komt met passende individuele verzekeringen of een voordelig verzekeringspakket voor het hele gezin.
--------------------------------------------------

Hypotheek
Een huis kopen betekent enorme financiële beslissingen nemen. Sommigen doen dat een keer in het leven, anderen verhuizen regelmatig en worden vaker met dit soort beslissingen geconfronteerd. Het is lastig een dergelijke beslissing zelfstandig te nemen of de consequenties op lange termijn te overzien. skfa biedt houvast. Niet voor niets is het motto: ‘thuis in financiële zekerheid'.

De hypotheekadviseurs van skfa hebben ‘het klantbelang centraal' in hun DNA gegroefd. Zij praten met een ‘open mind' met u en wijzen u op de risico's en gevaren. Op deze manier geeft skfa u een advies op maat: de juiste geldverstrekker met het juiste product en de juiste diensten, afgestemd op uw huidige en toekomstige situatie.
-------------------------------------------------

Sparen
Iedereen weet wat het woord sparen betekent, maar om de juiste spaarvorm te zoeken die bij u past is een heel ander verhaal. Doordat er zoveel spaarvarianten en aanbieders zijn is het voor u steeds lastiger om de juiste te kiezen.

Neem daarom voor een goed spaaradvies contact met ons op, wij helpen u graag om door het bos aan spaarvormen de juiste voor u te kiezen.

Detail info

Openingstijden

maandag van 09.00 tot 17.00 uur
dinsdag van 09.00 tot 17.00 uur
woensdag van 09.00 tot 17.00 uur
donderdag van 09.00 tot 17.00 uur
vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur
zaterdag op afspraak
zondag gesloten


Telefonisch bereikbaar tijdens werkdagen (maandag - vrijdag) van 09.00 uur tot 17.00 uur.
Buiten deze kantoortijden alleen op afspraak.