Vaessen Creative

Thermiekstraat 25
6361 HB
Nuth
  • familiebedrijf en totaalleverancier van hobbyartikelen

  • meer dan 35.000 verschillende producten voor B2B en B2C

  • bestel gemakkelijk via onze zeer uitgebreide webshop

  • grote flexibiliteit, hoge kwaliteit & betrouwbare service

045-5243771
e-mail
website
René en Rick Vaessen

Bedrijfsinfo

Vaessen Creative is een familiebedrijf en al meer dan 45 jaar een gerenommeerde naam in de hobbywereld. Wij hebben een enorm groot en divers assortiment. Je kunt bij ons terecht voor scrappapier, embossing folders, stempels, kralen, hotfix, verf en inkt. Maar ook voor solide basisproducten en hobbygereedschap als lijmpistolen, papiersnijders, rilborden, piepschuim, foam, vilt en nog veel meer zijn wij uw betrouwbare partner.

Wij leveren een scala aan grote hobbymerken aan winkels en consumenten in binnen- en buitenland. Daarnaast ontwerpen en produceren wij hobbygereedschap en hobbymaterialen onder ons eigen Vaessen Creative label. Met de ontwikkeling hiervan spelen we in op de nieuwste trends binnen de hobbybranche. Ons doel is om kwalitatieve producten aan te bieden tegen aantrekkelijke prijzen.

In welke hobby je ook gespecialiseerd bent, in ons ruime assortiment vind je materialen voor allerlei creatieve activiteiten zoals scrapbooken, kaarten maken, schilderen, stempelen, embossen, sieraden maken, handwerken, boetseren en decoreren. 

CRAFTED TO SMILE
Onze missie is CRAFTED TO SMILE. Dit staat voor het creëren van vreugde door iets creatiefs te maken. Of het nou voor jezelf is of voor een ander, of dat je alleen knutselt of bijvoorbeeld samen met je kinderen of kleinkinderen. Wij geloven erin dat iedereen dat stukje vreugde kan creëren.

Inspiratie
Om je te inspireren delen we onze creatieve ideeën met jou. We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn van onze producten. Op onze website vind je daarom een speciale pagina met veel verschillende DIY-projecten waarbij stap voor stap wordt uitgelegd hoe je iets kan knutselen. Hoe maak je zelf een wenskaart, wat is scrapbooking, hoe kan je zelf je interieur een nieuwe look geven of maak je een persoonlijk cadeau voor een ander? Daarnaast inspireren we je ook via onze wekelijkse nieuwsbrief, op Instagram, Facebook, YouTube, Pinterest en face to face. 

Op jouw beurt inspireer je ons met vragen en waarderen wij je mening. Heb je een vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of bereik ons via de Live Chat op onze website!
 

Detail info

Openingstijden

Onze klantenservice is doordeweeks dagelijks bereikbaar van 08.30 tot 17.15 uur.