De Banketgroep

Thermiekstraat 23
6361 HB
Nuth
Sinds 1930
  • al 1930 uw specialist in koek & banket
  • gespecialiseerde bakkerij
  • onderdeel van de Banketgroep
  • elke dag de lekkerste stroopwafels, verse eierwafels, choco-karamel wafels en andere kwaliteitsproducten
  • met de beste kwaliteit, optimale leverbetrouwbaarheid en relevante innovaties
013-5946464
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Al 1930 uw specialist in koek & banket
De Banketgroep is een toonaangevend Nederlands bedrijf in koek &banket met een sterke positie in de thuismarkt en sterke groei in export. Vanuit 6 gespecialiseerde bakkerijen verspreid over Nederland maken wij elke dag de lekkerste stroopwafels, verse eierwafels, choco karamel wafels en andere kwaliteitsproducten. Onze 450 goed opgeleide medewerkers zorgen samen voor meerwaarde voor onze klanten. Met de beste kwaliteit, optimale leverbetrouwbaarheid en relevante innovaties.
______________________________

BAKKERIJEN
De Banketgroep heeft 6 productielocaties in Nederland. In deze gespecialiseerde bakkerijen bereiden wij elke dag heerlijk verse koek- en banketproducten met de allerbeste grondstoffen en specerijen. Al onze bakkerijen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

In onze bakkerijen werken meer dan 400 goed opgeleide vakmensen die met passie en trots de allerlekkerste producten bereiden. Jaarlijks produceren wij meer dan 200.000.000 consumentenverpakkingen die via vele supermarktketens en onze foodservice klanten hun weg vinden naar de consument.
______________________________...

Al 1930 uw specialist in koek & banket
De Banketgroep is een toonaangevend Nederlands bedrijf in koek &banket met een sterke positie in de thuismarkt en sterke groei in export. Vanuit 6 gespecialiseerde bakkerijen verspreid over Nederland maken wij elke dag de lekkerste stroopwafels, verse eierwafels, choco karamel wafels en andere kwaliteitsproducten. Onze 450 goed opgeleide medewerkers zorgen samen voor meerwaarde voor onze klanten. Met de beste kwaliteit, optimale leverbetrouwbaarheid en relevante innovaties.
______________________________

BAKKERIJEN
De Banketgroep heeft 6 productielocaties in Nederland. In deze gespecialiseerde bakkerijen bereiden wij elke dag heerlijk verse koek- en banketproducten met de allerbeste grondstoffen en specerijen. Al onze bakkerijen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

In onze bakkerijen werken meer dan 400 goed opgeleide vakmensen die met passie en trots de allerlekkerste producten bereiden. Jaarlijks produceren wij meer dan 200.000.000 consumentenverpakkingen die via vele supermarktketens en onze foodservice klanten hun weg vinden naar de consument.
______________________________

KERNCOMPETENTIES
Deze vier kerncompetenties zorgen ervoor dat wij samen met onze klanten kunnen winnen:

VAKMANSCHAP
Met goed opgeleide mensen die trots zijn op hun vak maken wij de allerlekkerste koek- en banketproducten.

MARKETING EN VERKOOP EXPERTISE
Met diepgaande klant- en marktkennis en een professionele klantbenadering winnen wij samen met onze klanten.

INNOVATIEKRACHT
Door onze duidelijke visie op de markt, kennis van producten en een efficiënt innovatieproces komen wij steeds met relevante nieuwe producten.

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT
Met oog voor elk detail dat van belang is om productie en vraag naadloos op elkaar af te stemmen, streven wij naar optimale leverbetrouwbaarheid.