ROLTEX

Daelderweg 25
6361 HK
Nuth
Sinds 1967
  • al ruim 55 jaar het juiste kassasysteem
  • horeca - bakkerij - retail - leisure - fastfood - zorg
  • kassa- en betaalsystemen - QR bestellen - bar- en keukensoftware
  • personeel en planning - bestelzuilen en narrowcasting
  • website & webshop - tafelreservering - online vindbaarheid
  • fotografie - loyalty - bakkerij software - controle en veiligheid
045-5242880
e-mail
website
Chantalle Kusters-Boels - directie

Bedrijfsinfo

SAMEN AUTOMATISEREN
Wie ons kent, die weet dat wij de oplossingen alleen willen leveren als deze echt iets toevoegen aan jouw bedrijfsprocessen of bedrijfsvoering.

Technisch is vandaag de dag bijna alles mogelijk. Het is onze uitdaging om samen met jou te onderzoeken of dit ook een verbetering voor jouw bedrijf betekent. Want wat heb je aan een flitsend systeem als het niet aansluit bij jouw bedrijfsprocessen of niet de juiste management informatie genereert? Er worden vaak gouden bergen beloofd, maar de praktische uitvoering wordt gemakshalve bij de aankoop nauwelijks bekeken. Terwijl juist daar de kracht zit van een goede kassa of software oplossing. 

Onze liefde voor het vak, onze kennis van jouw branche en onze 52 jarige ervaring maken voor jou het grote verschil. Juist in deze tijd is het belangrijk dat er met aandacht en liefde naar jouw wensen wordt geluisterd en dat jouw investering rendeert. 

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek en ervaar zelf het verschil. 

Chantalle Kusters-Boels, directie Roltex
___________________________

SAMEN SLIMME SOFTWARE INTEGREREN
Als je de systemen slim inricht bespaar je tijd, heb je meer inzicht in je cijfers, voorkom je fouten, heb je één plek om je prijzen te beheren, weet je welke akties succesvol zijn en kun je direct sturen op omzet en loonkosten. Juist hierin zit de meerwaarde van onze kassa en software oplossingen.

KASSA & BETAALSYSTEMEN
Als ondernemer wil je niet alleen snel en gemakkelijk de bestellingen van je klanten registreren. Je wil ook graag minder tijd kwijt zijn met je administratie en meer inzicht en controle hebben over alles wat zich op de werkvloer afspeelt. Door onze ruime keuze kunnen wij de kassa met jou zoeken die het meest bij jou en jouw organisatie past.

QR BESTELLEN: SCAN, BESTEL, BETAAL EN GENIET
Het jaar 2020 wordt het jaar van QR-codes in de horeca. Simpelweg omdat bestellen middels QR-codes past in de nieuwe 1,5 meter-economie. Bied jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert. Jong en oud vindt het leuk, praktisch en bestellen méér.

BAR & KEUKENSOFTWARE
Zoeken naar de juiste bon als een tafel verhuist. De keukenbrigade die continu bonnen schuift en handgeschreven orders moet ontcijferen. Chaos wanneer de bonprinter vastloopt of er extra frietjes worden besteld. Pff. Ruil jij die onrust, miscommunicatie en kwaliteitsverlies liever in voor meer rendement, ontspannen medewerkers en supertevreden gasten? Kies voor booq Bar/Kitchen Manager!

PERSONEEL & PLANNING
Eindeloos schuiven in Excel tot je personeelsrooster goed in elkaar zit. Ben je nét klaar, meldt iemand zich ziek. Dus je duikt opnieuw alle personeelsdossiers in. En dan moet je ook nog de gewerkte uren en vakantieverzoeken controleren... Voelt jouw personeelsplanning als een eindeloos project? Steek je die uren liever in je zaak, je gasten én medewerkers? Kies voor booq Personeelsplanner!

BESTELZUILEN & NARROWCASTING
Gasten kunnen in alle rust zelf kiezen en bestellen, en bestellen zo gemakkelijk meer. Ze kiezen in een paar tikken hun gewenste producten. Extra handig: de bestelzuil kan hier automatisch upselling-suggesties bij geven. Na betaling ontvangt de gast een bon met een ordernummer, dat ook op de keukenschermen en het afhaalscherm verschijnt. Is de order klaar, dan ziet de gast het op dit scherm en kunnen ze deze bij de balie ophalen.

WEBSITE & WEBSHOP
Zet je zelf online in the picture met een website en webshop. Ben jij er ook van overtuigd dat dit extra omzet voor jou genereert?
De kracht van de webshop is het gemak waarmee klanten bij jou kunnen bestellen. Anyplace en anytime ben je bereikbaar. Laat je verrassen door de bestellingen die als vanzelf binnenstromen. Wij regelen de techniek met bewezen standaardoplossingen en slimme koppelingen. Geen verborgen tarieven maar een webshop die zich terugverdient. Nieuwsgierig? We helpen je graag! 

TAFEL RESERVERING
Handmatig je reserveringen verwerken in een zwaar reserveringsboek. Een dubbel geboekte tafel. Balen omdat je aan het einde van de maand extra commissie betaalt. Pff. Ruil jij die onhandigheid en miscommunicatie liever in voor de beste reserveer ervaring voor je gasten én voor je team? Dan is de commissievrije booq Tafelreservering iets voor jou!

SOCIAL MEDIA
Iedereen kent het en iedereen leest het. Hoe je een bericht maakt wat iedereen leest, liked of deelt is een vak apart. Samen met jou maken we de berichten voor de komende 6 of 12 maanden. Met de slimme social media kalender weet jij precies wanneer jouw post wordt geplaatst. Jouw berichten gaan we verfraaien met een strakke en herkenbare lay-out.  Achteraf kunnen we precies meten hoe goed jouw bericht heeft gescoord. Jouw klanten en nieuwe klanten bereiken is onze uitdaging. Wij willen dat jij weer kunt focussen op wat jij het liefste doet, met plezier rendabel ondernemen. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

ONLINE VINDBAARHEID
Online vindbaarheid doet wonderen voor je business maar dan moet je wel vindbaar zijn. Zodra je bij de juiste zoektermen niet hoog in de ranking verschijnt, loop je veel potentiële klanten mis. Juist dat willen wij samen met jou voorkomen.
Hoe vergroot je de kans op een hogere positie in de zoekresultaten? Het is belangrijk dat je weet wat het algoritme van Google inhoudt en welke stappen je moet doorlopen om uiteindelijk te stijgen in de zoekresultaten.
Een succesvolle Google Ads campagne starten doe je door te focussen op jouw doel, je doelgroepen, de juiste zoekwoorden en het bedrag per klik. Het is een continue proces. Je stuurt bij waar nodig om een nog betere ranking te realiseren. Je staat er bij ons niet alleen voor we doen dit samen met jou.

FOTOGRAFIE
Met professionele foto's zetten we jou echt in the picture. Klanten zien nou eenmaal graag met wie ze in zee gaan en wat jij ze te bieden hebt. We maken haarscherpe foto's voor je website, social media maar ook van jou, jouw bedrijf en jouw medewerkers.

LOYALTY
Beroemde voorbeelden van loyalty zijn de Airmiles en freebies. Sparen voor korting of leuke gadgets blijft immens populair. Maar ook mooie aanbiedingen voor trouwe klanten werken omzet verhogend.


BAKKERIJ SOFTWARE
Als je met de bakkerij software van Compad aan de slag gaat, dan zul je direct rust en overzicht in jouw bakkerij, de winkel en in je boekhouding ervaren. Er gaat beslist een nieuwe wereld voor je open.

CONTROLE & VEILIGHEID
Samen met jou verhogen wij de veiligheid van jouw bedrijf en zorgen we voor méér controle op jouw medewerkers.

Openingstijden

SUPPORT NODIG?

we helpen je graag 7 dagen per week van 8.30 tot 22.00 uur!