KSG Amstenrade

Hommerter Allee 1
6436 AP
Amstenrade
Sinds 1985
  • accountants & belastingadviseurs
  • waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn
  • met een originele aanpak en een hoog kennisniveau
  • voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (MKB)
  • alsmede voor stichtingen en overheden in alle sectoren
  • ruim 50 professionals
046-4425337
06-55868804
e-mail
website
Peter Blokker

Bedrijfsinfo

DE BETROKKEN FINANCIËLE SPARRINGSPARTNER VOOR HET MKB

Organisatie
KSG, accountants & belastingadviseurs is een veelzijdig accountantskantoor waarin alle disciplines vertegenwoordigd zijn. Met een originele aanpak en een hoog kennisniveau trekken wij schouder aan schouder op met onze relaties. Wij zijn werkzaam voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen (MKB), alsmede voor stichtingen en overheden in alle voorkomende sectoren.

KSG, accountants & belastingadviseurs is een gevestigde naam sinds 1985. Inhoudelijk is ons vak sindsdien veranderd door complexe wet- en regelgeving en vergaande automatisering. Maar de kern is gebleven: het ontzorgen van ondernemers door sparren, proactief adviseren en werk uit handen nemen. Dat doen wij met veel plezier en passie vanuit onze kantoren in Reuver, Kessel en Amstenrade.

KSG, accountants & belastingadviseurs behoort met haar drie vestigingen in Limburg tot de middelgrote accountantsorganisaties in Limburg. Momenteel zijn ruim 50 professionals voor de groep actief, van registeraccountants tot administratief ondersteunend personeel en van juristen tot organisatie deskundigen. Allen met een brede praktijkervaring en expertise op hun vakgebied.

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.30 tot 17.00 uur
dinsdag van 8.30 tot 17.00 uur
woensdag van 8.30 tot 17.00 uur
donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten