Houtermans Financieel Advies

Wilmenweg 16
6447 AX
Merkelbeek
Sinds 2015
 • onafhankelijk adviesbureau
 • op het gebied van hypotheken, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensopbouw en echtscheidingsadvies
 • in Merkelbeek of bij u thuis
 • met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële wereld
 • wij begeleiden u in de verschillende fases van uw (financiële) leven
 • samen met zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen en vakspecialisten
046-7440400
e-mail
website
Marco Houtermans

Bedrijfsinfo

Houtermans Financieel Advies is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van hypotheken, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensopbouw en echtscheidingsadvies. Dit kan in Merkelbeek of bij u thuis. Met 15 jaar ervaring in de financiële wereld, begeleiden wij u in de verschillende fases van uw (financiële) leven. Wij werken samen met zorgvuldig geselecteerde financiële instellingen en vakspecialisten, maar zijn volledig vrij in de keuze van de producten en oplossingen die wij u adviseren. Transparantie, vertrouwen, goede service en persoonlijk contact zijn voor ons van essentieel belang.

BESCHERMING
Dat is het meest wezenlijke wat wij onze klanten bieden. Bescherming tegen ondoordachte beslissingen. Bescherming van de mogelijkheden om ook in de toekomst die dingen te blijven doen die voor u het leven extra waardevol maken. Als Erkend Hypothecair Planner zijn onze adviezen bijna altijd van grote invloed op uw leven. Het schept grote morele verantwoordelijkheid om bij elk advies weer het beste van onszelf te geven. Deze verantwoordelijkheid nemen wij zeer serieus! Wij zoeken de hypotheek die écht bij u past !

Maak gerust een afspraak voor een (kosteloos) oriënterend gesprek. Klik hier voor onze dienstenwijzer met meer informatie over Houtermans Financieel Advies, de diensten, tarieven en werkwijze.
_________________________________

Wie zijn wij?
Vanuit het landelijke Merkelbeek, met uitzicht op een aantal oude hoogstam fruitbomen, biedt Houtermans Financieel Advies deskundig en integraal financieel advies aan particulieren en kleine zelfstandigen.

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van hypotheken-, levens- en inkomensverzekeringen, vermogensadvies. U kunt tevens begeleid worden bij uw echtscheiding. Houtermans Financieel Advies is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners (NVHP). Deze vereniging stelt zeer hoge deskundigheid en integriteit eisen aan haar leden, waardoor u als vanzelfsprekend deze kwaliteiten van ons kunt verwachten.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten goed te leren kennen alvorens over hun geld te gaan praten. Pas dan kan een advies dat bij hen past worden gemaakt, met daarbij de juiste producten. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat zij een financieel onbezorgd leven kunnen leiden.
_________________________________

Wat kan Houtermans Financieel Advies voor u doen?
Of het nu gaat om uw eerste woning of een andere woning, of omdat uw persoonlijke situatie is veranderd, een woning kopen doet u niet dagelijks. Vragen die ongetwijfeld zullen komen: Kies ik voor advies rechtstreeks van de bank, of ga ik naar een onafhankelijke adviseur die echt alle hypotheekverstrekkers met elkaar kan vergelijken? Waar krijg ik de laagste rente? En hoe weet ik of ik de hypotheek en alle andere bijkomende maandlasten wel kan betalen en dan niet alleen nu, maar ook in de toekomst of na een onzeker voorval als overlijden, arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.

Houtermans Financieel Advies biedt deskundige advisering en bemiddeling op het gebied van:

 • hypotheken (o.a. startershypotheek, buitenlandhypotheek),
 • levens- en inkomensverzekeringen,
 • vermogensopbouw (sparen, beleggen),
 • consumptieve kredieten,
 • echtscheidingsadvies en begeleiding.
   

Zowel bij de advisering als bij de bemiddeling zijn wij ongebonden, waardoor u kunt rekenen op een onafhankelijk persoonlijk advies afgestemd op uw wensen en mogelijkheden. Onze adviezen zijn integraal: hypotheek, pensioen, verzekeringen en vermogensopbouw worden op elkaar afgestemd.
________________________________

Onze werkwijze uitgelicht
Het adviesproces van Houtermans Financieel Advies verloopt volgens 6 heldere stappen. Deze stappen kunt u aan de linkerzijde onder het navigatiekopje "werkwijze" stap voor stap bekijken.

Onze werkwijze en tarieven zijn tevens beschreven in een dienstenwijzer. Hierin treft u naast algemene informatie over onze diensten, informatie over de gestructureerde werkwijze en de daaraan gekoppelde beloning. Tot aan een definitieve opdracht zijn er voor u geen kosten.

 • Klik hier voor de dienstenwijzer

Detail info