Maan Event Support

Hellebroek 29
6361 AA
Nuth
Sinds 2017
  • verhuur van biertappen en koelkasten
  • verhuur van statafels en meubilair
  • verhuur van springkussens
  • verhuur diverse elektra toebehoren
  • all round event support, groot en klein
  • barpersoneel
  • kwaliteit, service en oog voor detail
06-22790242
e-mail
website
Marcel Huynen

Bedrijfsinfo

Technische Ondersteuning

Bij technische ondersteuning zijn wij veelzijdig. Op zzp basis kunt u ons inhuren om de klus geklaard te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan Technician Mechanical, Technische Dienst, Rotating Technician, Technische opzichter,  het installeren van elektrische installaties en technische installaties etc. Kortom voor alle klussen waar technische vakkennis bij komt kijken, Maan Event Support is er voor u.

Event Ondersteuning

Bij evenementen ondersteuning kunnen wij vele kanten op. Denk hierbij aan, het meehelpen opbouwen of afbouwen van de tent, ondersteuning bij techniek, geluid, elektra en indien gewenst bardienst, bediening etc.  Bent u niet in de mogelijkheid om zelf de drank te halen? Dan kunnen wij voor u de drank halen bij de drankenhandel. Wij komen bij u langs om uw wensen en behoeften te bespreken en tegelijkertijd te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Verhuur

Wij hebben biertappen in diverse maten in ons assortiment die u kunt huren. Afhankelijk van het aantal personen dat u verwacht kijken wij welke tap het meest geschikt is. 
In het assortiment hebben wij een reeks merk specifieke producten opgenomen zoals Brand bier, Jupiler bier, Warsteiner, Gulpener Neubourg. U wilt een heerlijk glas Brand Bier schenken van de tap, dan kunt u kiezen uit verschillende soorten Brand bier glazen.
___________________

Marcel Huynen, eigenaar van Maan Event Support, ZZP’ er in Rotating & Technical Support en Event Support & Rental.

Technische sector
Technische kennis is volop aanwezig.  De jarenlange ervaring in de technische Sector bij onder andere Sabic, DSM Dyneema, Refresco. Ook in de elektronische installaties en technische installatie weten we ruimschoots de weg en weten we van aanpakken. Kortom bij technische ondersteuning zijn wij veelzijdig. Kortom voor alle klussen waar technische vakkennis bij komt kijken, is Maan Event Support op zzp basis in te huren om uw klus geklaard te krijgen.

Evenementensector
Geboeid door alles wat met evenementen te maken heeft. Hoe het evenement is opgezet, hoe de techniek in elkaar zit, de organisatie en de opbouw en afbouw en natuurlijk het evenement zelf.  Of het nu gaat om een groot publieksevenement of een kleinschalig privé feest.

Tijdens uw evenement/feest wilt u kunnen genieten van het moment. U wilt zich kunnen mengen onder de gasten en niet hoeven te denken of alles geregeld is. Dat is precies wat wij voor u kunnen doen, u ontzorgen tijdens uw evenement/feest. Wij zijn geen party planners, maar denken graag met u mee, adviseren u waar mogelijk en zorgen voor de uitvoering en het materiaal om u te kunnen laten genieten van uw evenement/feest.

Ontzorgen in materiaal en personeel
Zoekt u service, een kwalitatief product, een goed getapt biertje en personeel die werk zien liggen? Dan bent u bij Maan Event Support aan het juiste adres. Wij hebben een mooi assortiment aan horecamateriaal beschikbaar voor uw evenement/feest. Daarnaast kunnen wij ook personeel aanbieden tijdens het evenement/feest. Geheel waar u behoefte aan heeft.

 

Detail info