B-arranged

Brunssummerstraat 65
6451 CR
Schinveld
Sinds 2020
  • van business tot borrel …
  • meeting & event manager
  • hospitality manager
  • ceremoniemeester
  • hospitality coach
  • de mooiste dag in je leven perfect geregeld ...
06-40095351
e-mail
website
Bas Eijssen

Bedrijfsinfo

Ik ben geboren met een passie voor hospitality, een regelneef pur sang. Ik krijg energie van het organiseren, plannen, adviseren en uitvoeren van uiteenlopende evenementen. Van onderhandelen over je favoriete locatie tot het compleet verzorgen van jouw bedrijfsvierdaagse, ik regel het achter de schermen zodat jij en jouw team of geliefden alleen maar hoeven te genieten van de voorpret én de dag zelf. Want dat is natuurlijk het allerleukste.

‘Your hospitaliy, My expertise’ is waar ik voor sta, wat mij blij maakt en waar ik goed in ben. Ik gun en garandeer jou een zorgeloze voorbereiding en organisatie van welk event dan ook. Dankzij mijn ruime ervaring en een enorm netwerk is geen event te groot.

Een prachtlocatie, catering, entertainment, advies, hospitality coaching of aansturing?

Welke expertise heb jij nodig? Ik bespreek de opties graag open en eerlijk onder het genot van een lekker kopje koffie. Pluk jij de vruchten van mijn advies? 

Met mijn oog voor detail en beleving weet je nu al dat de organisatie perfect is en je gasten nog lang zullen nagenieten van jouw event of jouw dag.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!
_________________________

Meeting & Event manager
YOUR HOSPITALITY, MY EXPERTISE
Gun jij jezelf tijd en focus voor je eigen taken en verantwoordelijkheden?

Profiteer dan van mijn expertise en tijd om jouw bedrijfsruimte om te toveren tot feestlocatie. Presenteer je een nieuw product, organiseer je een salesmeeting of een ander zakelijk event? Ik vind de juiste locatie voor jouw bijeenkomst met de juiste uitstraling en setup.

Met mij heb je een betere onderhandelingspositie in alles dat je nodig hebt en ik organiseer graag van a tot z. Zo kun jij bezig blijven met jouw eigen expertise tot die dag… en wie weet halen we wel je hele team uit zijn comfortzone.

Wil jij meer tijd en focus op eigen werk ?
Ik kom graag in contact om te sparren over diverse opties voor jou.
--------------------------------------------

Hospitality manager
YOUR HOSPITALITY, MY EXPERTISE
Wat een ontvangst, wat een beleving tijdens dat sport- en publieke evenement! 

Gun jezelf de juiste kwaliteit op het juiste moment. Ik bespaar je tijd bij het creëren van de juiste look & feel of op dat ene onderdeel; het verzorgen van de food- en of drankcatering inclusief personeel, hosting of beveiliging. Of juist alleen bij de operationele aansturing van de hospitality. 

Natuurlijk met de beste service en gastvrijheid die je maar kunt bedenken. De juiste beleving voor jouw event staat voorop! Zo wordt de organisatie wel heel relaxed en blijf jij vooral doen waar je goed in bent.

Wens jij de beste service en beleving?
Stuur me een bericht en dan leg ik je graag uit hoe we dat realiseren.
-----------------------------------------------

Ceremoniemeester
YOUR HOSPITALITY, MY EXPERTISE

Goed, je organiseert een speciale dag en natuurlijk willen je collega’s, vrienden of familie graag zorgen dat het programma dat in jouw hoofd zit tot in de puntjes is verzorgd. Maar waarom zou je dat doen? Hoe fijn is het als écht iedereen kan meedoen en geen omkijken heeft naar de agenda en het geregel? Laat de organisatie en je zorgen met een gerust hart over aan mij. Of je nu gaat trouwen of rouwen, of een zakelijk event gaat begeleiden. Alles in één hand, dat geeft je rust en vertrouwen.

Liever geen geregel op die belangrijke dag?
Ik kijk uit naar je vraag, want ik neem die touwtjes graag van je over..
------------------------------------------

Hospitality Coach
YOUR HOSPITALITY, MY EXPERTISE

De inkoop van je producten, werkprocessen, protocollen, allemaal reuze belangrijk in jouw onderneming maar je medewerkers zijn natuurlijk je grootste kapitaal. Zijn zij net zo gastvrij en servicegericht als jij? Met mijn onafhankelijke blik op jouw zaak kijk ik graag met je mee hoe de workflow en processen en protocollen efficiënter kunnen en vooral hoe jouw team met hetzelfde enthousiasme aan de slag gaat als jij en ik. Training on the job in de horeca werkt snel en doeltreffend. Een mooie investering in je échte visitekaartjes. 

Wil jij visitekaartjes in je zaak?
Ja? Super, ik ben ook enthousiast. Geef aan wanneer je tijd hebt en ik bespreek graag hoe we dit gaan bereiken.
__________________________

Detail info