bovino.nl

Breinderveldweg 25
6365 CM
Schinnen
Sinds 2014
  • meer dan 4.000 kwaliteitswijnen
  • webshop
  • accessoires
  • pakketten
  • geschenken
  • delicatessen
085-4016290
e-mail
website
Paul Jansen

Bedrijfsinfo

Kwaliteitswijnen voordelig online bestellen
Wij zijn uw online leverancier voor kwaliteitswijnen. Met ervaring 1967 streven wij ernaar om een mooi assortiment voor u samen te stellen. Zo vindt u bij ons onder andere namen zoals Taylors, Croft, Louis Jadot, Laurent-Perrier, MiP rosé, Viu Manent en Gaja.

Met meer dan 3.500 wijnen in ons assortiment zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod. Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en ondersteuning met kennis van wijn. Voor vragen, opmerkingen of bestellingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Sinds 1967
Met wijnervaring sinds 1967 streven wij ernaar om een mooi online assortiment aan kwaliteitswijnen samen te stellen voor de Nederlandse consument en horeca. Het begon allemaal met een drankenhandel en slijterij. Onze klanten wisten ons te vinden voor een uitgebreid assortiment aan wijnen en overige dranken. In 2014 gingen wij van bricks to clicks met het wijnassortiment.

Online wijnwinkel
Met op dit moment meer dan 4.000 online wijnen zijn wij nog steeds groeiend in ons aanbod. Zo vindt u in onze webshop onder andere namen zoals Taylor's, Croft, Louis Jadot, Laurent-Perrier, Domaine Sainte Lucie, Viu Manent en Gaja. Wij zijn trots om te mogen zeggen dat wij kwaliteitswijnen aanbieden van meer dan 570 gerenommeerde wijnhuizen uit meer dan 18 verschillende landen. Ook staan wij bekend om het breedste Zalto assortiment van Nederland en België, dat wij met veel enthousiasme aanbieden.

Horeca aanbod
Naast de consument kunnen ook Nederlandse horecabedrijven gebruik maken van onze diensten en bijzondere wijnen. Het team van Bovino kan bijvoorbeeld zorgen voor 24-uur leveringen binnen heel Nederland met zeer persoonlijke service. Onze accountmanagers zorgen voor een ideale wijnselectie die in combinatie met het aanbod van de horecagelegenheid de algemene ervaring van de consument naar een hoger niveau tilt.

Winelovers proeverij
Ten slotte organiseren wij ook ieder jaar het Wine Lovers event, een proeverij waarbij wij onze topwijnen met veel plezier presenteren. Zo wordt er een proeverij georganiseerd dat rondom een thema, seizoen of land draait.

Contact
Heeft u vragen of bent u op zoek naar wijnadvies op maat? Neem gerust contact met ons op en het team van Bovino helpt u verder. Wilt u graag op de hoogte blijven van ons ontwikkelingen? Houdt dan ook onze social media kanalen in de gaten. Wij hopen u van dienst te mogen zijn bij Bovino.

Detail info

Openingstijden

Ma t/m vr: 09:00 t/m 17:00 uur (klantenservice)