Horse Stuff & More

Ruytersweg 21
6336 XT
Hulsberg
 • zadels, beenbescherming, hoofdstellen en  supplementen
 • zadeladvies    
 • voor elke paard/ruiter combinatie het juiste harnachement     
 • webshop
 • goede kwaliteitsvolle producten
06-15892884
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Horse Stuff & more: gespecialiseerd in úw passie!
Het allermooiste paard is natuurlijk uw eigen paard. Dus kiest u voor de mooiste en beste producten zowel voor ruiter als paard!  De vloeiende, sierlijke gang van een paard komt pas echt tot zijn recht wanneer hij geen belemmering voelt van zijn tuig en vrij is om te bewegen.

Bij Horse Stuff & more bent u aan het juiste adres voor goede kwaliteitsvolle producten. Paardenwelzijn staat bij ons voorop en daarom staan er enkel producten in onze shop waar wij achter staan.

Omdat het oog ook wat wil, hebben we een groot aanbod aan prachtige hoofdstellen, bitten, dekjes, dekens, etc. etc.

Bestellen in onze webshop is simpel. We bieden een scala aan betalingsmogelijkheden om eenvoudig, snel en gratis de door u gewenste producten te kunnen bestellen.

De levertijden verschillen per product. Mochten er speciale wensen zijn, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. We zijn immers gespecialiseerd in uw passie!
____________________

Over ons...
Op zeer jonge leeftijd heeft zich bij mij het “paardengen” al ontwikkeld en daar zijn mijn ouders ook niet aan ontkomen. Op 7 jarige leeftijd was het dan zo ver, ik mocht op paardrijden! En nu 24 jaar later, kan ik me nog steeds geen leven zonder deze majestueuze wezens voorstellen.

Uiteraard kan het dan ook niet uitblijven dat ik nu op deze leeftijd ook elke dag geniet van mijn twee prachtige paarden Hidde en Sky.

Bij mij heeft het welzijn van het paard prioriteit en dat is terug te zien in de producten. Mijn doel is om voor elke paard/ruiter combinatie het juiste harnachement te kunnen aanbieden, zodat zij als team kunnen genieten van de samenwerking.

Met veel enthousiasme en passie stel ik jullie dan ook mijn webshop voor met vele producten waar ik zelf veel aandacht aan besteed heb om een prachtig assortiment voor jullie aan te bieden.
______________________

Zadels om te testen tijdens een pasconsult
Bent u inmiddels een beetje nieuwsgierig geworden naar een van onze zadels? Plan dan een pasconsult! Wilt u graag over gaan tot aankoop, maar voordat u het zadel koopt het wel graag uitproberen? Dan is het in overleg mogelijk een zadel enkele dagen te testen (datum in overleg). Dit geldt uitsluitend na een pasconsult van Horse Stuff & more. Het is niet mogelijk om zonder pasconsult een zadel te testen, omdat er eerst gekeken moet worden of het zadel wel past op uw paard.

De volgende zadels kunnen wij voor u meenemen:

Bates:

 • Bates Artiste
 • Bates Isabell Werth
   

Wintec:

 • Wintec Isabell Werth
 • Wintec Lite Veelzijdigheid
   

EDIX Zadels:

 • Edix Yasir
 • Edix Libre 
   

Staat je zadel van voorkeur er niet bij? Neem dan even contact op. Wij bekijken dan of het mogelijk is dit zadel voor u te bestellen.
_______________________

Klik hier voor de shop
______________________

Klik hier voor een pasconsult
_______________________

Detail info