Praktijk Flow

Julianastraat 20
6447 BD
Merkelbeek
Sinds 2020
  • kindercoaching
  • onzekerheid - angsten
  • gedragsproblemen - boosheid - HSP
  • gepest worden - hoofdpijn
  • buikpijn - leerproblemen
  • concentratieproblemen
06-46067948
e-mail
website
Floor Huiskens

Bedrijfsinfo

Kindercoaching
Ik coach kinderen, ouders en eventueel verdere omgeving van het kind. Mijn doel is dat een kind zich weer lekker in zijn vel gaat voelen. Hierin is de omgeving van het kind erg belangrijk. Na een intakegesprek waarbij vragen over gezin, school en verder omgeving aan bod komen, ga ik kijken op welk gebied het probleem zich voor doet. Ik maak een behandelplan voor de sessies en werk hierbij met verschillende werkvormen zoals: tekenen, spelletjes, bewegen (braingym), visualisatie, mindfulness, hypno- en regressietherapie, verhalen en vaak krijgen kinderen een remedie mee naar huis.
_________________________________

WIE BEN IK
Mijn naam is Floor Huiskens en woon met mijn man Thijs en zoon Gijs in Merkelbeek. Ik ben mijn loopbaan gestart als leerkracht in het basisonderwijs. Op dit moment ben ik docent aan het Vista college, waar ik werk met een doelgroep die veel aandacht nodig heeft op sociaal-emotioneel vlak. Naast de deze baan heb ik een praktijk als kindercoach.
________________________________

OPLEIDING & CURSUSSEN

Pabo 

Braingym 

Reiki 

Docent Maatschappijleer 

Nieuwetijdskindercoach

New Paradigm MDT (Shamballa)

Tafelopstellingen

___________________________________

VOOR WIE
Kinderen en pubers die last hebben van onzekerheid, angsten, gedragsproblemen, boosheid, HSP, gepest worden, hoofdpijn, buikpijn, leerproblemen, concentratieproblemen.
_________________________________

BEHANDELING
Ik coach kinderen & jongeren, ouders en als nodig de verdere omgeving. Mijn doel is dat een kind zich weer lekker in zijn vel gaat voelen. Hierin is de omgeving van het kind erg belangrijk. Na een intakegesprek waarbij vragen over gezin, school aan bod komen, ga ik kijken op welk gebied het probleem zich voor doet. Ik maak een behandelplan voor de sessies en werk hierbij met verschillende werkvormen zoals: tekenen, spelletjes, bewegen (braingym), visualisatie, mindfulness gesprekstechnieken, verhalen, gezinsopstellingen en vaak krijgen kinderen een remedie mee naar huis.
_______________________________

DE NEDERLANDSE BLOESEM REMEDIES
Bloesem Remedies, zijn een zeer verfijnde natuur-geneeswijze, gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt.  Tijdens een behandeling kies ik samen met het kind, spelenderwijs welke bloesems passend zijn. Daarna worden deze bloesems als druppels in een stockflesje gedaan verdund met bronwater. Deze druppels worden bij kinderen en jongeren ingenomen onder de tong. Bloesem Remedies maak ik ook op aanvraag, los van behandelingen.

Detail info