Sportvoedingscoach

Hoofdstraat
6436 CD
Amstenrade
  • zwemmen leer je ook niet op één dag    
  • stop met diëten en begin met bewust eten    
  • persoonlijk traject    
  • levensstijl programma's    
  • workshops    
  • online coaching
06-52519336
e-mail
website
André Mostard

Bedrijfsinfo

VOEDINGSBEGELEIDING OP TOPSPORT NIVEAU
Van een topsporter wordt er enorm veel geëist, niet alleen fysiek maar ook op mentaal vlak moet het allemaal kloppen. Op de juiste manier met druk leren omgaan en de focus houden op je doel kost veel energie.

PERSOONLIJK TRAJECT
Heb je al van alles geprobeerd maar lukt het niet om je doel te behalen, of dit nu op op sportief vlak is, voor gewicht afname of gewicht toename. In het persoonlijke traject gaan we 3, 6 of 12 maanden intensief samenwerken en gaan we samen er voor zorgen dat het beoogde doel behaald kan worden.

LEVENSSTIJL PROGRAMMA’S
Investeren in de toekomst is een gezonde keuze voor een werkgever, bedrijven die vitaliteit hoog in het vaandel hebben staan krijgen hiervoor erg veel terug van hun medewerkers. Een gezonde organisatie heeft vitale medewerkers. Hoe vitaler de medewerkers zijn des te hoger het rendement is.
______________________

DE SPORTVOEDINGSCOACH
Sporten is voor veel mensen prestatiegericht, maar waar moet je nog meer aan denken als je een goede sporter wilt zijn? Een goed persoonlijk voedingsschema, dieet, gezond afvallen en wellicht wil je ook uitgebreid voedingsadvies of persoonlijke begeleiding. Binnen de (top)sport gaat het vaak over de kleine verschillen. Als je zelf het maximale resultaat wilt behalen uit je sport in combinatie met je voeding, dan ben je bij Sportvoedingscoach op de juiste plaats.

Een groot internationaal netwerk en jarenlange persoonlijke ervaring in de topsport vormen een gezonde mix om jouw prestaties en voeding te verbeteren op weg naar succes. Voedingsschema, sportdieet, sportvoeding, voedingssupplementen, voedingsadvies alle informatie op deze website is speciaal voor jou beschikbaar en samengesteld, zodat jij op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen!

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.00 tot 18.00 uur
dinsdag van 8.00 tot 18.00 uur
woensdag van 8.00 tot 18.00 uur
donderdag van 8.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur