BouwPartner Diederen

Stationsstraat 29
6365 CK
Schinnen
Sinds 1928
  • bouwmaterialen en gereedschappen van hoge kwaliteit
  • producten van gecertificeerde fabrikanten
  • producten van ons eigen merk
  • voor de professionele markt
  • loyaliteitsacties voor trouwe klanten
  • bouw - hout - afbouw - gereedschap
046-4431265
046-4435505
e-mail
website

Bedrijfsinfo

BOUWMATERIALEN VOOR DE VAKMAN
We zijn de vaste bouwpartner, door alles te leveren voor elk project; of je nu hout, afbouwmaterialen of gereedschap zoekt. Met 36 vestigingen is BouwPartner hard op weg een van de grootste groothandels in professionele bouwmaterialen te worden.

Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BouwPartner. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. Die kopen we zelf in, zodat we de professional, zzp’ers en aannemers, altijd de beste prijs kunnen bieden. 

OVER ONS
Niemand weet meer van bouwen en afbouwen dan BouwPartner. We kennen de regio, we kennen mensen en we weten welke materialen het beste werken. Die kopen we zelf in, zodat we jou als professional altijd de beste prijs kunnen bieden. We willen je vaste bouwpartner zijn door alles te leveren wat je nodig hebt. Ruwe bouwmaterialen, afbouw-artikelen, gereedschappen, hulpmiddelen en toebehoren, je vindt ze allemaal op één adres.

We zijn er voor zzp’ers en aannemers. Professionals die echt vakkundig advies weten te waarderen en hun spullen meestal direct willen meenemen. Daarom houden we ruime voorraden aan en is alles in ieder geval snel leverbaar. Wij zijn pas tevreden als jij je werk goed kunt doen. Vandaag, morgen, volgende week, volgende maand en volgend jaar. Met ons als bouwpartner heb jij je zaken goed voor elkaar.

BouwPartner is een landelijke keten van zelfstandige groothandels in bouwmaterialen voor de aannemer en ZZP’er. Veelal familiebedrijven met een sterke regionale verankering; bekend als ze zijn met de regionale markt en hun afnemers. Het zijn vakmensen met veel kennis van bouwmaterialen, elektrisch professioneel gereedschap en tegellijm. De formule koppelt het goede van zelfstandig ondernemen aan de voordelen van een collectief.

EEN BEGRIP SINDS 1928
BouwPartner Diederen is een bouwmaterialenhandel zonder poespas. iedereen is van harte welkom: mensen die gaan bouwen of verbouwen, maar ook mensen die laten bouwen door de vakman- of vrouw. BouwPartner Diederen voorziet bouwers in Schinnen en omgeving al sinds 1928 van hout en heeft haar assortiment door de jaren heen uitgebreid. Tegenwoordig komen particulieren en professionals hier voor dakpannen, isolatiemateriaal, plaatmateriaal en talloze andere bouwmaterialen. Maar ook voor deskundig advies, zodat zij hun project efficiënt tot een succes kunnen maken.

Van hout tot isolatiemateriaal
De medewerkers van BouwPartner Diederen hebben een schat aan kennis en ervaring van het vak en de markt. Zij weten wat de nieuwste innovaties en materialen zijn op het gebied van isoleren, houtbewerking en dakbedekking. BouwPartner Diederen heeft een grote trouwe klantenkring, maar nieuwe klanten weten ook steeds vaker hun weg naar Schinnen te vinden. Niet alleen voor de zeer uitgebreide sortering hout, maar ook voor alle andere bouwmaterialen uit het assortiment van BPG. Bij BPG Diederen beginnen veel succesvolle klusprojecten. Vakmensen weten dat zij hier de beste bouwmaterialen vinden. Het assortiment is goed doordacht en met zorg samengesteld door medewerkers die veel gevoel hebben voor kwaliteit. BouwPartner Diederen is een serieuze bouwmaterialenhandel waar u kunt rekenen op gedegen advies over isoleren, houtbewerking, bouwprojecten en de benodigde materialen daarvoor.

BouwPartner Diederen is al sinds de oprichting gevestigd aan de Stationsstraat te Schinnen. Het bedrijf werd in drie fasen uitgebreid tot de 4.400 m2 grote hout- en bouwmaterialenhandel die het nu is. De kennis over hout, plaatmateriaal en andere bouwmaterialen is van generatie op generatie overgedragen. Sinds 2010 zijn wij lid van de BouwPartner-groep. De medewerkers van BouwPartner Diederen hebben zo veel bouwprojecten van de zijlijn mogen meemaken, dat zij uitstekend kunnen meedenken over uw geplande renovatie of bouwproject. Maak er gebruik van!

Detail info

Openingstijden

maandag van 7.30 tot 17.30 uur
dinsdag van 7.30 tot 17.30 uur
woensdag van 7.30 tot 17.30 uur
donderdag van 7.30 tot 17.30 uur
vrijdag van 7.30 tot 17.30 uur
zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur
zondag gesloten