BCG Bouwcombinatie Goessens

Veeweg 5
6365 CV
Schinnen
Sinds 1994
  • meer dan 40 jaar vakmanschap
  • uw partner voor elk bouwproject of klus!
  • van service en onderhoud tot restauratie en renovatie
  • van energetische aanpassingen tot interieurwerken
  • flexibel en betrokken
  • vca- en nck-gecertificeerd
046-4432141
e-mail
website
Maurice Goessen

Bedrijfsinfo

Bouwkundig samenwerken aan beter wonen – werken – leren vakmanschap. Bouwcombinatie Goessens bestaat uit een hecht team vaklieden. Stuk voor stuk zijn zij uitstekend opgeleide professionals die elke klus nauwgezet klaren. In nauw overleg met de opdrachtgever komen wij samen met u tot de beste oplossingen.

Maatwerk door combineren van integrale aanpak met korte lijnen. Bouwcombinatie Goessens is een breed georiënteerd bouwbedrijf. Wij zijn van vele markten thuis en beschikken op elk gebied over betrokken, goed opgeleide en ervaren specialisten. Of het nu gaat over aanbouw, nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij verzorgen u met een bouwplan op maat dat precies voldoet aan uw wensen en criteria.

Beter samenwerken op basis van betrokkenheid en juiste communicatie. Onze medewerkers streven altijd naar maatwerk, gekoppeld aan topkwaliteit. Dit vereist een hoge mate van betrokkenheid en korte communicatielijnen bij elk bouwproject en elke bouw-klus. Het komen tot de best mogelijke oplossing kan alleen in een optimaal samenspel tussen de opdrachtgever, leveranciers en onszelf.

Niet de grootste willen zijn, maar wel de beste! Bouwcombinatie Goessens is een middelgroot erkend bouwbedrijf dat voldoet aan alle eisen die de belangrijkste brancheverenigingen stellen. Dit geeft opdrachtgevers de zekerheid dat ze terug kunnen vallen op alle mogelijke garanties. Bouwcombinatie Goessens heeft passie voor bouwen voor mensen. Daarom is ons streven niet om de grootste te zijn, maar wel de beste! Wij werken vanuit een langetermijnvisie waarbij ons grootste doel is om de doelen van onze opdrachtgevers zo optimaal mogelijk te realiseren en te beheren.

Detail info