Fiorine

Achter den Hof 9
6436 EJ
Amstenrade
Sinds 2014
  • workshops bloemschikken
  • bloemstukken naar eigen smaak maken
  • alleen of samen met vrienden, bekenden en/of anderen in kleine groepen
  • onder deskundige begeleiding
  • in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje
  • met een handleiding met gedetailleerde instructies en foto's
06-52399986
e-mail
website
Ine Crijns - Schepers

Bedrijfsinfo

Welkom bij FIORINE
Heb jij ook zin om regelmatig in een gezellige omgeving samen met vriendinnen, kennissen en/of anderen een mooi bloemstuk naar eigen smaak te maken? En tegelijkertijd een gezellige ochtend / avond te hebben?

Dan is deze site wellicht iets voor jou! Bij FIORINE kun je 1 keer per maand, of desgewenst vaker/minder vaak, alleen of samen met vrienden, bekenden en/of anderen in kleine groepen van maximaal 6 personen onder deskundige begeleiding een mooi bloemstuk naar jouw eigen smaak maken; dit in een gezellige sfeer met een hapje en een drankje.

Voorafgaand aan de workshop krijg je een handleiding met gedetailleerde instructies en foto's van het te maken bloemstuk; tijdens de workshop word je deskundig begeleid. Je kunt natuurlijk zelf je eigen invulling geven aan het te maken bloemstuk; het voorbeeld kan geheel naar eigen wens verder worden aangepast.

De workshops zijn in principe 1x per maand van oktober tot en met mei, waarbij er in september een kostenloze informatie-avond is; in overleg kan dit ook vaker of minder vaak.

Tevens zijn er speciale thema-workshops, rondom de thema's herfst, advent / kerstmis, voorjaar / pasen en zomer; je kunt ook alleen op 1 of meerdere van deze thema-workshops inschrijven, alleen of samen met anderen.
________________________________

Je kunt kiezen uit 3 soorten workshops:

  • losse workshops - zie de data op desite onder laatste nieuws of zelf aan te vragen als je een groep van minimaal 4 en maximaal 5 personen hebt
  • maandelijkse workshops - van oktober tot en met mei, 's ochtends tussen 10.00 en 12.30 uur of 's avonds van 19.00 tot 22.00 uur
  • seizoensgebonden workshops - een workshop gerelateerd aan de thema's herfst, advent / kerst, voorjaar / pasen, zomer

Alle workshops vinden plaats in Amstenrade. Op aanvraag kunnen workshops ook op een door jou te kiezen locatie worden gegeven.
In groepen van 6 personen gaan we aan de slag.
_________________________________

Hoe ziet een workshop er uit?
Voorafgaand aan de workshop krijg je een "boodschappenbriefje" met het benodigde materiaal (bloemen etc.) en de benodigde hulpmiddelen (vazen, mesjes etc.). Je kunt er dan voor kiezen om zelf voor alle materialen en bloemen te zorgen: het voordeel hiervan is dat je zelf alles aan je eigen smaak en stijl kunt aanpassen. Je kunt er ook voor kiezen dat alle bloemen-/plantenmateriaal voor je geregeld is; alles staat dan voor je klaar als je binnenkomt.

Vervolgens gaan we, onder het genot van een hapje en een drankje, aan de slag.

TIP: Neem een fototoestel mee!!

Detail info

Openingstijden

Workshoptijden en startdata worden via de mail tijdig aan U doorgegeven.