Rijschool Roger

Hellebroekerweg 48
6363 AD
Wijnandsrade
Sinds 2011
  • dynamische rijschool
  • ontstaan vanuit een passie voor het autorijden
  • en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters
  • in de regio Parkstad
  • opgeleid volgens de nieuwste methodes
  • in een nieuwe BMW
06-47382415
e-mail
website
Roger Habets

Bedrijfsinfo

Over mij
Mijn naam is Roger Habets. Getrouwd en de papa van 4 prachtige kinderen. Ik ben in 2011 begonnen met Rijschool Roger. Ontstaan vanuit een passie voor het autorijden en de drive om dit over te brengen aan toekomstige rijbewijsbezitters.

Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt in de transport en logistieke sector als chauffeur en planner. Daarna ben ik werkzaam geweest als consultant in zowel de ICT als financiële sector. Omdat ik altijd al een passie heb gehad voor autorijden en dit graag wil overbrengen op anderen ben ik gestart met een autorijschool.

Mijn werkervaring uit het verleden kwam daarbij natuurlijk goed van pas. Mede door het vak van consultant heb ik ruime ervaring opgedaan met het overbrengen van kennis en kunde op anderen. En het vak van chauffeur heeft ervoor gezorgd dat ik weet wat je in het verkeer kan verwachten en er verwacht wordt van een toekomstig rijbewijsbezitter.

Gratis kennismaken met Rijschool Roger
Een rijbewijs halen is een grote stap in je onafhankelijkheid. Het is wel zo fijn om die stap te kunnen maken met een instructeur waarbij je, je prettig voelt. Daarom heb je bij Rijschool Roger de mogelijkheid om eerst langs te komen voor een gratis proefles. Daarna kun je beslissen of je door wilt gaan of liever nog even verder zoekt.

Twijfel je na de proefles nog? Dan kun je altijd nog een losse les nemen.
_______________________________

Detail info