Autoservice Fermans Exclusive

Hommerterweg 292
6436 AM
Amstenrade
Sinds 1924
  • uw vertrouwde partner op het gebied van automobiliteit
  • met moderne werkplaats
  • 75 jaar BOVAG-lidmaatschap en een score van 9,5
  • verkoop van jonge occasions en nieuwe auto's
  • onderhoud aan alle merken
  • alle diensten op het gebied van automobiliteit
  • klik hier voor de occasions
046-4424256
06-15578227
e-mail
website
Achiel Fermans

Bedrijfsinfo

Over ons
Het begint allemaal in 1924. Achilles Fermans start in Amstenrade aan de Hommerterallee met een autobedrijf en brandstofverkoop. Zijn 3 zonen, Frans, Pol en Zef zijn al vroeg actief in het bedrijf van hun vader en openen op 22 september 1953 in de buurt van het bedrijf aan de Hommerterallee een Shell-tankstation aan de Hommerterweg. In 1983 besluit Frans Fermans senior het tankstation samen met zijn zoons Achiel en Frans te verbouwen tot autobedrijf met tankstation en shop.

Het oude tankstation moet wijken voor de eerste nieuwbouw en Autoservice Fermans Exclusive maakt een nieuwe start. De zaken gaan dusdanig goed dat in 1994 een nieuwe verbouwing noodzakelijk blijkt. Om aan de wensen van de klant te kunnen blijven voldoen wordt de werkplaats flink uitgebreid en komt er een nieuwe showroom bij. In 2005 wordt een switch gemaakt van Shell naar ESSO. Het tankstation wordt rigoreus verbouwd en vernieuwd. In 2010 wordt vervolgens de gehele shop verbouwd en voorzien van een compleet nieuw interieur om te kunnen voldoen aan de wensen van vandaag de dag.

Autoservice Fermans Exclusive was, is en blijft nog steeds uw vertrouwde partner op het gebied van automobiliteit. 75 jaar BOVAG-lidmaatschap en een score van 9,5 bij de recentste BOVAG-kwaliteitsmeting staan garant voor goede kwaliteit en service, die u als klant bij ons verwacht. Naast verkoop van jonge occasions, nieuwe auto's en onderhoud aan alle merken bieden wij u alle diensten aan op het gebied van automobiliteit. Of het nu gaat om het repareren van een schade, het regelen van uw autoverzekering of financiering of het vervangen van uw autoruit, voor alles wat te maken heeft met uw auto bent u bij ons aan het juiste adres !
_______________________________

Klik hier voor het aanbod van occasions in autoscout24.nl
_______________________________

Werkplaats

Onderhoud
In onze moderne werkplaats beschikken wij over alle benodigde tools om onderhoud te verrichten aan alle merken auto's. Naast de normale werkzaamheden aan uw auto (beurten, APK, uitlaten , banden, remmen enz.) zijn wij ook in staat om motormanagement systemen uit te lezen en storingen te verhelpen. Op alle in onze werkplaats verrichte werkzaamheden geven wij 3 maanden BOVAG-garantie. Heeft uw auto nog fabrieksgarantie en wilt u onderhoud aan deze auto bij ons laten uitvoeren kan dit onder volledig behoud van deze fabrieksgarantie. Wij geven indien gewenst altijd een prijsopgave vooraf.

Airco-Service
U kunt bij ons terecht voor het reinigen, vullen, afpersen (controle op lekkage) en repareren van uw auto-airco.

Schadeherstel
Wij repareren elke autoschade professioneel en met garantie. Is de schade verhaalbaar regelen wij de gehele schade-afwikkeling voor u. Heeft u een schade aan uw auto die niet verhaalbaar is maken wij u graag en vrijblijvend een scherpe prijsopgave. U ontvangt van ons kostenloos een vervangende auto en bij een verhaalbare schade nemen wij het eigen risico voor onze rekening.

Glasservice
Wij repareren of vervangen snel en vakkundig uw kapotte autoruit. Autoruitreparatie- en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA-extra). De administratieve afhandeling bij uw verzekering wordt door ons geregeld.

Openingstijden

  showroom en werkplaats
maandag van 8.30 tot 17.00 uur
dinsdag van 8.30 tot 17.00 uur
woensdag van 8.30 tot 17.00 uur
donderdag van 8.30 tot 17.00 uur
vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur
zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur
zon- en feestdagen gesloten


Pauze van 12.00 tot 13.00 uur