FDM Advies

Kerkstraat 94
6439 AT
Doenrade
Sinds 2011
  • interim management, advies encoaching
  • verandermanagement
  • zorginnovatie
  • advies en coaching
  • van ondernemingen, organisaties en individuele professionals
06-24187648
e-mail
website
Frank Diederen

Bedrijfsinfo

FDM Advies ( Frank Diederen Management Advies) is de onderneming van Frank Diederen op het gebied van Interim Management, Advies en Coaching.

Met een brede ervaring en deskundigheid in de zorg en een opendienstbare instelling is mijn werk voornamelijk gericht op verandermanagement, zorginnovatie, advies en coaching van ondernemingen, organisaties en individuele professionals.

Bel of mail gerust. Ik ben altijd bereid met U in gesprek te gaan om te zien of ik iets voor U kan betekenen.
_________________________________

Interim Management
Als interim manager ben ik beschikbaar voor:

  • transitiemanagement binnen organisaties (decentralisaties binnen de zorg)
  • zorgproductontwikkeling en implementatie,
  • aansturing van organisaties in transitie.


Vanuit een coachende stijl van leidinggeven ga ik op basis van een gezamenlijk ontwikkelde visiemet organisatievraagstukken of teams aan de slag.

Het menselijk kapitaal is het hoogste goed in de onderneming. Zij maken het verschil.

Mijn overtuiging is dat professionals in ontwikkeling gebracht worden door hen ruimte te geven hun eigen verantwoordelijkheid op te pakken. Zij genereren hiermee meerwaarde voor zichzelf en de organisatie.

De focus bij FDM Advies richt zich op kansen zien en disfunctionele processen ombuigen.

Innovatie van zorg, visieontwikkeling, ondernemerschap, teambuilding en het daadwerkelijk implementeren van de transitie is de meerwaarde die FDM Advies inbrengt.

Advies
FDM Advies begeleid ondernemers en of management met hun vragen over innovatie, strategie en bedrijfsprocessen in de zorg.

Concepten bedenken op basis van visie en met de opdrachtgever aan de slag in het werkend maken van het product.

Samen op zoek naar kansen in de markt en naar het potentieel in de onderneming maar ook de disfunctionele processen zien en waar nodig veranderingen initiëren in cultuur en bedrijfsvoering.

Coaching
"Motiveren tot verandering biedt ruimte in ontwikkelen." Dat is mijn rode draad.

De mens is in ontwikkeling. Permanent is hij onderdeel van een veranderende situatie om zich heen en is dit vaninvloed op zijn eigen "zijn".

Disbalans als gevolg van ingrijpende gebeurtenissen maakt dat sommige mensen zich ziekmelden of gaan disfunctioneren als signaal dat ze hun wereld 'even' niet meer aankunnen.

Samen je verbazen, vertrouwen hebben, durven los te laten, geïnspireerd raken door het zien van nieuwe kansen motiveert tot verandering.

Als behandelaar en manager binnen grote zorginstellingen heb ik ruim 20 jaar ervaring in het coachen van professionals die in crisis zijn geraakt of worstelen met levensvragen.

Ik werk vanuit een systeem- en oplossingsgerichte benadering.
______________________________

Motiveren tot nieuw gedrag is voor Frank Diederen een centraal thema in zijn werkzame leven. Of dit nu in een bedrijf is of op menselijk niveau. Adicon is door hem opgericht om mensen in ontwikkeling te brengen die in hun dagelijks functioneren belemmerd worden door hun verslavingsgedrag en hierin verandering willen.
Adicon is er voor klanten die kiezen voor kwaliteit, een hoog service niveau, privacy en in de beslotenheid van de eigen omgeving aan de slag willen met hun vragen. Adicon is een particuliere organisatie en kiest ervoor om niet binnen de kaders van de zorgverzekeraar te werken. 06-24187648. info@adicon.nl - www.adicon.nl

FDM Advies: Interim managament, Managementadvies en coaching in het kader van veranderingsprocessen, innovatie van zorgprocessen en begeleiden van reorganisaties.
Motiveren tot verandering is voor mij de basis waarop ik tot innovatie kom, groepen in beweging krijg en cultuur in organisaties begeleid.