Logopedie Ramona ter Heide

Burgemeester Pijlsstraat 5-b
6365 CG
Schinnen
Sinds 2008
  • wij kijken naar het individu
  • houden rekening met uw wensen en mogelijkheden
  • leerzame, effectieve begeleiding
  • op een prettige, persoonlijke en professionele wijze
  • in Schinnen, Koningsbosch en Kerkrade
06-14300460
e-mail
website
Ramona ter Heide

Bedrijfsinfo

Wanneer en voor wie

Logopedie is er voor iedereen; er is geen leeftijd aan verbonden.  Wanneer u  moeilijkheden ervaart op het gebied van adem, stem, gehoor, spraak, taal, auditieve aandacht, informatie verwerken, communicatie, eten/drinken en/of slikken, dan kunt u met mij contact opnemen om te bespreken in welke mate logopedische ondersteuning wenselijk zal zijn. Dit contact is gratis en vrijblijvend.
Wilt u weten waarvoor u bij mij terecht kunt, kijk dan gerust even bij de specialisaties die ik inmiddels mag voeren. 

HET BEHANDELTRAJECT
Wanneer er een behandeltraject wordt opgestart, heb ik een aantal gegevens van u nodig. Naast de gebruikelijke persoonlijke gegevens dient u in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs, een verzekeringspasje en een verwijzing, verstrekt door uw huisarts of een medisch specialist en die niet ouder is dan 3 maanden. Er worden diepgaande vragen gesteld om nauwkeurig vast te kunnen stellen welke onderzoeken nodig zijn en waar we ons in het traject op gaan richten. Hierna zal het onderzoek worden afgenomen dat uit diverse testonderdelen kan bestaan en meer dan 1 behandeling kan omvatten. 

Na het onderzoek wordt aan de hand van de verkregen informatie en de resultaten in samenwerking met u een behandelplan opgesteld dat gedurende maximaal 6 maanden de basis van het behandeltraject zal vormen. Daarna zal middels een evaluatie bepaald worden of er al dan niet nog voortzetting van het traject wenselijk of nodig zal zijn. Een herhalingsonderzoek om het effect te kunnen evalueren kan dan worden afgenomen.

Ramona ter Heide-Mager

Logopedie is het mooiste vak dat er is. Al sinds de stages die ik in 2003 en 2004 mocht lopen, ben ik ervan overtuigd dat het beroep logopedist mij op mijn lijf is geschreven. Dagelijks werk ik met veel enthousiasme en plezier met de diverse mensen die mijn praktijken bezoeken samen aan hun grote verscheidenheid aan hulpvragen. Samenwerken op een prettige en vooral effectieve wijze is daarbij noodzakelijk. 

In mijn vrije tijd ga ik graag erop uit met mijn gezin en met vrienden. Wandelen, fietsen en badmintonnen vind ik heerlijk. Daarnaast schrijf ik graag en pak ik bewust tijd om hier en daar een mooi boek te lezen. Ik houd van sociaal actief bezig zijn, maar ik heb ook behoefte aan tijd voor mij alleen. Tijdens vrije momenten houd ik graag social media bij en post ik regelmatig iets over mijn belevenissen. E-mail en telefonisch contact mijd ik in mijn vrije tijd het liefst.

Detail info

Openingstijden

maandag van 8.30 tot 15.00 uur
dinsdag van 8.30 tot 18.00 uur
woensdag van 8.30 tot 17.00 uur
donderdag van 8.30 tot 18.00 uur
vrijdag van 8.30 tot 13.00 uur
zaterdag gesloten
zondag gesloten