Dichtbij Coaching

Eijkenderweg 54
6361 DD
Nuth
Sinds 2021
  • individuele coaching van zorgprofessionals en mantelzorgers
  • met een focus op innerlijke (veer)kracht    
  • leven vanuit bezieling en authenticiteit    
  • weer meer energie, balans, rust en plezier ervaren in je leven    
  • je hoeft het niet alleen te doen    
  • een kortdurend proces
06-45764033
e-mail
website
Iris Van der Stelt - Frissen

Bedrijfsinfo

Dichtbij coaching richt zich op individuele coaching van zorgprofessionals en mantelzorgers met een focus op innerlijke (veer)kracht en leven vanuit bezieling en authenticiteit.

Loopt het niet lekker op je werk, in je relatie of valt het zorgen voor je gezin je zwaar? Ben je de laatste tijd steeds moe, voel je je geïrriteerd of kun je minder genieten van het leven dan je zou willen? Ben je (erg) gevoelig, stel je hoge eisen aan jezelf en weet je niet goed hoe je daar een weg in kunt vinden? Is de balans zoek?

Dichtbij coaching is er voor je als je merkt dat je een steuntje in je rug kunt gebruiken om weer meer energie, balans, rust en plezier te ervaren in je leven. Je hoeft het niet alleen te doen.

Coaching is een kortdurend proces dat je handvatten geeft voor het oplossen van de problemen waar je tegenaan loopt. Ik begeleid je in het vinden van je eigen antwoorden en kracht, van waaruit je je eigen koers kunnen uitzetten. De inzichten die je opdoet en de patronen die je ombuigt zullen je helpen deze koers vast te houden.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen? Bel, email of bericht me via het contactformulier voor een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Detail info