Aanhuis.nl

Brunssummerstraat 46
6451 CT
Schinveld
Sinds 1958
  • voor het interieur totaalplaatje
  • gordijnen & ophangsystemen
  • zonweringen
  • vloeren - behang
  • horren - kleuradvies
  • familiebedrijf
045-5453667
e-mail
website
Annie en Hub Mehlkop

Bedrijfsinfo

Over Aanhuis.nl

Met Aanhuis.nl richt je jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Wat bieden we jou?

Vind je het tijd voor een nieuw interieur? De vloer, het behang of de oude raamdecoratie zijn aan vervanging toe? Of heb je een huis of woning gekocht, een nieuwe start! Dan komen er heel veel vragen en keuzes op je af. Als woonexperts helpen wij je graag op weg naar je nieuwe interieur. Met advies en vakmanschap zorgt ons team ervoor dat het inrichten van je woning een leuke...

Over Aanhuis.nl

Met Aanhuis.nl richt je jouw hele woning van boven naar beneden compleet in. Wij helpen jou niet alleen met deskundig advies, maar we nemen ook werk uit handen. Wij werken met vakbekwame experts op het gebied van stofferen, monteren, vloeren leggen, schilderen en behangen. Service staat bij ons hoog in het vaandel! Voor het allerbeste interieuradvies kun je een afspraak maken in onze showroom, zowel voor advies bij jou thuis als in de winkel.

Wat bieden we jou?

Vind je het tijd voor een nieuw interieur? De vloer, het behang of de oude raamdecoratie zijn aan vervanging toe? Of heb je een huis of woning gekocht, een nieuwe start! Dan komen er heel veel vragen en keuzes op je af. Als woonexperts helpen wij je graag op weg naar je nieuwe interieur. Met advies en vakmanschap zorgt ons team ervoor dat het inrichten van je woning een leuke klus wordt!

Onze interieurstylist en stoffeerders staan voor je klaar
Laat je inspireren en adviseren in onze woonwinkel. Stel al jouw vragen aan de stylist! Ook rond duurzaam wonen en smart home toepassingen. Keuzes gemaakt? Dan begeleiden wij je bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Denk aan het leggen van de vloer, plaatsen van een kast op maat, behangen of aanbrengen van raamdecoratie. Onze stoffeerders werken professioneel en zorgen ervoor, dat je volop geniet van je nieuwe woninginrichting.

Over MEPROdesign
MEPROdesign is een familiebedrijf dat meer dan 60 jaar bestaat. Gestart in Kerkrade onder de naam Mehlkop woninginrichting is MEPROdesign nu gevestigd in Schinveld. In een monumentale carré boerderij wordt het familiebedrijf momenteel voortgezet door Annie en Hub Mehlkop. Deze locatie is gekozen om zijn karakteristieke uitstraling. Het statige uit 1740 gedateerde historische “vierkant” hoeve heeft de naam “Hoeve de Duiker”. Een bijzondere plek waar hedendaags klassiek en modern voor het interieur met prachtige stoffen en materialen in een warme sfeer elkaar treffen. Onze ambitie is, dat het uitzoeken van materialen voor uw interieur in onze showroom een belevenis voor u moet worden.

Wenst u advies aan huis?
Wij komen graag persoonlijk bij u thuis om advies te geven. Tevens kunnen wij de maten nemen om een prijsindicatie te geven.

Door onze studie in de binnenhuisarchitectuur en jarenlange ervaring, kunnen wij dieper op uw wensen ingaan om zodoende tot een volmaakt resultaat te komen, die aansluiten op uw verwachtingspatroon.

Schroom er niet voor om ons tijdelijk in te schakelen, wanneer u van plan bent om uw huis te verbouwen, dan wel dat u van plan bent een nieuwbouw te plaatsen. Wij kijken naar details, waar u of uw architect niet aan heeft gedacht. Door samen naar het plan te kijken en uw wensen kenbaar te maken, kunnen storende fouten op tijd worden vermeden.

Wij kunnen tegen een geringe vergoeding u een fotorealistische impressie geven, van het door ons uitgewerkte ontwerp.

Onze service
Uw nieuwe producten voor het interieur, worden met de grootste zorg uitgevoerd, zodat uw verwachtingen overtroffen worden door het resultaat.
Wanneer er toch probleempjes zouden ontstaan, dan worden deze zo spoedig mogelijk opgelost.

Binnenhuis willen wij de beste zijn en daar mag u ons gerust op aanspreken!

Ons atelier
Als familiebedrijf Mehlkop woninginrichting, stond het confectioneren van gordijnen hoog in het vaandel. Daarom is het ook niet verwonderlijk, dat MEPROdesign beschikt over een eigen modern gordijnatelier, waar het confectioneren van gordijnen tot “Haute Couture” is verheven.

Levertermijnen
Bent u akkoord met onze offerte, dan worden alle producten besteld. Planning gemaakt voor het leggen van de vloeren, aanbrengen van de zonwering en het confectioneren van de gordijnen. De levertijd tussen uw akkoord en leveren, bedraagt 3 tot 6 weken.

Detail info

Openingstijden

donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur