Aanhuis.nl

Brunssummerstraat 46
6451 CT
Schinveld
Sinds 1958
  • voor het interieur totaalplaatje
  • gordijnen & ophangsystemen
  • zonweringen
  • vloeren - behang
  • horren - kleuradvies
  • familiebedrijf
045-5453667
e-mail
website
Annie en Hub Mehlkop

Bedrijfsinfo

Over MEPROdesign
MEPROdesign is een familiebedrijf dat meer dan 60 jaar bestaat. Gestart in Kerkrade onder de naam Mehlkop woninginrichting is MEPROdesign nu gevestigd in Schinveld. In een monumentale carré boerderij wordt het familiebedrijf momenteel voortgezet door Annie en Hub Mehlkop. Deze locatie is gekozen om zijn karakteristieke uitstraling. Het statige uit 1740 gedateerde historische “vierkant” hoeve heeft de naam “Hoeve de Duiker”. Een bijzondere plek waar hedendaags klassiek en modern voor het interieur met prachtige stoffen en materialen in een warme sfeer elkaar treffen. Onze ambitie is, dat het uitzoeken van materialen voor uw interieur in onze showroom een belevenis voor u moet worden.

Wenst u advies aan huis?
Wij komen graag persoonlijk bij u thuis om advies te geven. Tevens kunnen wij de maten nemen om een prijsindicatie te geven.

Door onze studie in de binnenhuisarchitectuur en jarenlange ervaring, kunnen wij dieper op uw wensen ingaan om zodoende tot een volmaakt resultaat te komen, die aansluiten op uw verwachtingspatroon.

Schroom er niet voor om ons tijdelijk in te schakelen, wanneer u van plan bent om uw huis te verbouwen, dan wel dat u van plan bent een nieuwbouw te plaatsen. Wij kijken naar details, waar u of uw architect niet aan heeft gedacht. Door samen naar het plan te kijken en uw wensen kenbaar te maken, kunnen storende fouten op tijd worden vermeden.

Wij kunnen tegen een geringe vergoeding u een fotorealistische impressie geven, van het door ons uitgewerkte ontwerp.

Onze service
Uw nieuwe producten voor het interieur, worden met de grootste zorg uitgevoerd, zodat uw verwachtingen overtroffen worden door het resultaat.
Wanneer er toch probleempjes zouden ontstaan, dan worden deze zo spoedig mogelijk opgelost.

Binnenhuis willen wij de beste zijn en daar mag u ons gerust op aanspreken!

Ons atelier
Als familiebedrijf Mehlkop woninginrichting, stond het confectioneren van gordijnen hoog in het vaandel. Daarom is het ook niet verwonderlijk, dat MEPROdesign beschikt over een eigen modern gordijnatelier, waar het confectioneren van gordijnen tot “Haute Couture” is verheven.

Levertermijnen
Bent u akkoord met onze offerte, dan worden alle producten besteld. Planning gemaakt voor het leggen van de vloeren, aanbrengen van de zonwering en het confectioneren van de gordijnen. De levertijd tussen uw akkoord en leveren, bedraagt 3 tot 6 weken.

Detail info

Openingstijden

donderdag van 10.00 tot 17.30 uur
vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur