Visser Chocolade Nuth

Stationstraat 266-a
6361 BH
Nuth
Sinds 2005
  • verwacht het onverwachte
  • ga met ons mee in de chocoladebelevenis
  • met ambachtelijke passie
  • de mooiste bonbons
  • met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld
045-5245601
e-mail
website
Frank Visser

Bedrijfsinfo

ZIEN PROEVEN GENIETEN
De corebusiness van Visser Chocolade is het vervaardigen van bonbons van een uitmuntende kwaliteit. Naast deze bonbons zijn wij ook gespecialiseerd in het uitwerken van themaproducten en relatiegeschenken.

Visser bonbons en Callebaut chocolade
Dagelijks staan de vakmensen in de moderne productiehal van Visser Chocolade klaar om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter, Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen, etc. Immers de ultieme beleving is het smeltgedrag in de mond. Door uitsluitend de beste ingrediënten in combinatie met de juiste chocoladeverwerkingstechniek te gebruiken kan een perfecte smaakbeleving tot stand gebracht worden! Van pindarotsjes tot chocoladerepen en van paaseitjes tot hulstblaadjes, alle producten zullen de kwaliteitscontrole moeten doorstaan om uiteindelijk de consument te verleiden en wellicht terug te laten komen!

PRACHTIGE KUNSTWERKJES VAN CHOCOLADE. EEN LUST VOOR HET OOG, MAAR LEKKER...

ZIEN PROEVEN GENIETEN
De corebusiness van Visser Chocolade is het vervaardigen van bonbons van een uitmuntende kwaliteit. Naast deze bonbons zijn wij ook gespecialiseerd in het uitwerken van themaproducten en relatiegeschenken.

Visser bonbons en Callebaut chocolade
Dagelijks staan de vakmensen in de moderne productiehal van Visser Chocolade klaar om kwaliteitsproducten te vervaardigen. Er wordt met de allerbeste grondstoffen gewerkt: uitsluitend chocolade uit het topsegment van Barry Callebaut, hazelnoot- en amandelpraline, room, roomboter, Tahiti-vanille en esprits van de beste likeurhuizen, etc. Immers de ultieme beleving is het smeltgedrag in de mond. Door uitsluitend de beste ingrediënten in combinatie met de juiste chocoladeverwerkingstechniek te gebruiken kan een perfecte smaakbeleving tot stand gebracht worden! Van pindarotsjes tot chocoladerepen en van paaseitjes tot hulstblaadjes, alle producten zullen de kwaliteitscontrole moeten doorstaan om uiteindelijk de consument te verleiden en wellicht terug te laten komen!

PRACHTIGE KUNSTWERKJES VAN CHOCOLADE. EEN LUST VOOR HET OOG, MAAR LEKKER ...... !
Bijzondere bonbons met smaken zoals: Jack Daniëls, Apple crumble, Flowers, Thai Chi, Maple Syrup, etc.
______________________________

Ambachtelijk ijs
Ons ijs wordt met veel liefde op ambachtelijke wijze bereid in onze ijskeuken. Zonder kleur- en smaakstoffen en met de beste natuurlijke en eerlijke grondstoffen. Dus 100% pure pistache- en hazelnootpasta. Voor onze sorbets verwerken wij alleen vers fruit.
De ‘Tanzania VISSER CHOCOLADE' verwerken we ook in de smaken chocolade, straciatella, mintchocolade en chocoladeamarenen.
Wij bereiden volgens eigen recept de lekkerste ijsjes van Heerlen en omgeving...

Onze passie is lekker ijs maken zoals ijs bedoeld is: smaakvol, elke dag vers, voor een redelijke prijs en vooral eerlijk!

Wij laten ons verrassen door wat de natuur ons brengt, experimenteren met nieuwe smaken en passen elk seizoen de ijssmaken aan. De nieuwe smaken van dit seizoen zijn Griekse yoghurt met honing en sesamcrunch, mint chocolade, drop en liquor 43.
Naast de altijd door iedereen gewaardeerde smaken, vanille, chocolade, citroen, aardbeien of stracciatella, vind je in onze vitrines ook een aantal meer ‘gedurfde' en op het seizoen afgestemde smaken zoals drop, salty peanut caramel, mojito, witte chocolade, pina colada, mint chocolade en nougat!
Wij hebben geen dieetijs op voorraad, maar wij kunnen wel rekening houden met een lactose- of glutenvrij dieet. Ons ijs wordt alleen verkocht in de winkel van ‘VISSER CHOCOLADE &ijs'.
_______________________________

OVER DE CHEF
Bij Visser Chocolade kijken we op een andere manier naar chocolade. Door mijn opleiding en ervaring als kok vind ik het bijzonder om chocolade een tikje spannender te maken. Chocolade met een fris zuurtje van een superfruit? Chocolade met een karamel geblust met azijn en een snuifje fleur de sel? Het maakt de smaken breder. Onverwachter. Het verandert een bonbon in een mini-gerechtje met een bijzondere beleving. Foodparing met eersteklas ingrediënten uit de hele wereld zijn onze vertrekpunten.

FRANK VISSER

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag van 10.00 tot 18.00 uur
woensdag van 10.00 tot 18.00 uur
donderdag van 10.00 tot 18.00 uur
vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur
zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur
zondag gesloten