Camping High Chapperal

Hagerweg 20
6438 BL
Oirsbeek
Sinds 1984
  • centraal in het Zuid- Limburgse landschap
  • kleinschalig en niet aangesloten bij de grote ketens
  • gezelligheid en échte gastvrijheid
  • overal draadloos internet
  • een gezellige familiecamping met moderne voorzieningen
  • ook met chalets
06-53149006, 046-4422044
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Oirsbeek ligt centraal in het Zuid- Limburgse landschap op 10 kilometer van Valkenburg. De camping is een unieke uitvalsbasis om Limburg te ontdekken. Camping High Chaparral is kleinschalig en niet aangesloten bij de grote ketens. Gezelligheid en échte Gastvrijheid wordt hier nog met hoofdletters geschreven. In de zomermaanden en in de schoolvakanties worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd.

Kortom een gezellige familiecamping met moderne voorzieningen.

Omgeving
“Limburg” het land van natuur, cultuur, historie en . . . vriendelijke mensen.

Op toeristisch gebied neemt Limburg een bijzondere plaats in. Allereerst vanwege de uitzonderlijke ligging maar eveneens vanwege de vele markante historische monumenten. Oirsbeek ligt in het Heuvelland.

Kampeerplaatsen
Op onze zonnig gelegen kampeerplaatsen met electra 10 Amp, water, t.v. en rioolaansluiting kunt u terecht met uw caravan, camper of tent.

De plaatsen zijn ruim van opzet ( 110 m2) en met een lage haag van elkaar gescheiden.

Vanaf de camping kunt u prachtige tochten maken in het Limburgse Heuvelland.

Faciliteiten
Stacaravan- en chaletverhuur
faciliteiten-chaletverhuurU houdt van de gemoedelijke sfeer op onze camping, maar u heeft zelf geen caravan, camper of tent? Dan is het huren van onze volledig ingerichte stacaravan of chalet de ideale oplossing.
De stacaravans zijn geschikt voor 4 personen en de chalets voor 6 personen. De stacaravans en chalets hebben 2 slaapkamers en eigen toilet en douche. Buiten op het terras vindt u een tuinset met parasol. Heerlijk rustig ontbijten buiten in de zon. Tevens zijn de chalets ook te huur in het voor/najaar en winter.

Zwembad
Tijdens warme zomerdagen kunt u een heerlijke duik nemen in ons verwarmde zwembad. Het zwembad op onze camping bestaat uit een buitenbad van 1.40 meter diep en een apart kinderbad van 0.35 meter diep, dat geheel is omheind. Het zwembad is door zijn formaat makkelijk te overzien en kleinere kinderen kunnen hierdoor eenvoudig van de kant in de gaten gehouden worden. U kunt hier heerlijk in de vroege ochtend baantjes trekken of even lekker plonzen met vriendjes en vriendinnetjes. In het hoogseizoen worden hier diverse activiteiten georganiseerd zoals waterpolo, paalgevechten, zwemwedstrijden.

Kantine
De grote kantine in westernstijl met een gezellige binnen en buitenbar is gelegen aan het zwembad. Deze is in het hoogseizoen dagelijks geopend. U kunt er terecht voor een hapje en een drankje.

Er worden diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud, of wat dacht u van een potje biljarten, darten, airhockey?

Terras
Het terras met buitenbar en gezellige zitjes heeft prima uitzicht op het kinderbad, zo kunt u de kleintjes makkelijk in het oog houden. U kunt er heerlijk zonnen of genieten van een goed glas bier of een lekker kopje koffie.

Ligweide
Op onze ligweide, die is voorzien van kunstgras kan iedereen genieten van de zon. Of wat dacht u van een ligbed op de vlonder direct aan het zwembad?

Speeltuin
Tegenover het terras bij het kinderbad ligt onze speeltuin met nieuw speeltoestel. U kunt lekker op het terras genieten van een drankje en kunt uw kinderen in het oog houden.
Het vernieuwde speeltoestel heeft een speelhuisje, glijbaan, klimwand en een schommel met ooievaarsnest. Vlakbij is er een zandbak voor de allerkleinsten.

Sportveld
Het sportveld is een populaire verzamelplaats. Er worden hier toernooitjes gespeeld of ‘s avonds zo maar even gezellig met z'n alle een potje voetbal of basketbal.
U heeft er alle ruimte voor ontspanning, sport en spel.

Tafeltennis
Tafeltennis liefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vlakbij de kantine zijn er 2 buitentafels beschikbaar. Er worden hier geregeld toernooitjes georganiseerd. Ballen en batjes zijn verkrijgbaar in de kantine. De verlichting maakt het mogelijk om ook ‘s avonds nog te kunnen tafeltennissen.

Jeu de boules
Het Jeu de Boules spel is een heerlijke ontspannen bezigheid voor op vakantie. Heeft u geen eigen setje dan kunt u dit bij de kantine lenen.

Activiteiten
Camping High Chaparral heeft voor ieder wat wils. Verschillende activiteiten worden aangeboden om iedereen een mooie vakantie te bezorgen.
Wat denkt u van bv. bingo, dans-disco, quizavond, schuim en beachparty, kaartavonden, wandeltochten, kleurwedstrijden, paalgevechten, zwemwedstrijden, pannenkoekbakken, voetbal.
Volop vertier in de zomermaanden en het hoogseizoen.