Buitenschoolse Opvang Dolfijn

St. Remigiusstraat 1-a
6333 CW
Schimmert
  • al meer dan 40 jaar ervaring in de opvang van kinderen
  • met persoonlijke aandacht voor ieder kind
  • ruime hoeveelheid spel- en speelmateriaal
  • verschillende ruimtes endiverse mogelijkheden
  • activiteiten op basis van wisselende thema's
06-49637054
e-mail
website

Bedrijfsinfo

Als kinderen uit school komen, is het fijn als ze goed opgevangen worden. Wij zorgen ervoor dat ieder kind persoonlijke aandacht krijgt, zijn verhaal en ervaringen van die dag kan vertellen of gewoon even tijd voor zichzelf kan nemen.

De tijd in de buitenschoolse opvang (bso) is vrije tijd en biedt kinderen de mogelijkheid om te ontspannen. Ze hebben de beschikking over een ruime hoeveelheid aan spel- en speelmateriaal en verschillende ruimtes die diverse mogelijkheden bieden. Op basis van steeds wisselende thema's worden activiteiten georganiseerd en aangeboden. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met de verschillende leeftijden en interesses van de kinderen. Thema's waarmee gewerkt wordt zijn o.a. kinderkunst, muziek en dans.

Binnen onze bso's willen we de kinderen laten meedenken over- en betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. Zo worden er geregeld “vergaderingen” met de kinderen belegd.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang in Schimmert is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag ’s ochtends van 7.30 uur tot aanvang van de basisschool en ’s middags na schooltijd tot 18.30 uur.