In den Haversack

Putstraat 58
6361 DK
Nuth
Sinds 1991
  • terras - feesterij - events
  • Limburgse gastvrijheid in authentieke sfeer
  • een zeer veelzijdige (feest) locatie en uitgaansgelegenheid
  • sfeervolle feestzaal met twee verdiepingen
  • pony's en partijtjes
  • feesten in fifties-style
06-51324571
e-mail
website

Bedrijfsinfo

In den Haversack
Limburgse gastvrijheid in authentieke sfeer
“In den Haversack” is een zeer veelzijdige (feest) locatie en uitgaansgelegenheid in Nuth, waar originaliteit, Limburgse gastvrijheid en vooral plezier en hartelijkheid hoog in het vaandel staan. Het bedrijf bestaat uit drie “takken” met elk hun eigen gezicht.

Uw feest in goede handen
Sfeervolle feestzaal met twee verdiepingen
De Feesterij is een feestzaal met 2 verdiepingen in de boerderijsfeer van vroeger. U zult zich er meteen thuis voelen! De zaal biedt plaats aan maximaal 150 personen.

Arrangementen op maat
Kom vrijblijvend uw wensen bespreken
Bruiloft, babyborrel, familie-reunie, koffie-tafel, vergadering, personeels-feest……Wij regelen het graag voor U in “De feesterij”.
Deze gezellige zaal beschikt over een boven-verdieping en is multi-functioneel. Boven vergaderen en beneden lunchen, boven eten en beneden feest, boven de kinderen aan de knutsel en beneden de volwassenen aan de borrel? Dat kan!
De benedenverdieping biedt plaats voor max 60 zitplaatsen of 90 staplaatsen. De bovenverdieping biedt nog eens zo'n 30-35 zitplaatsen.

Koffie-vlaai, high tea op Limburgse wijze, een uitgebreide lunch, een barbecue of een buffet naar keuze, wij denken met u mee. Uiteraard passen wij gerechten aan voor vegetariërs, dieet of allergie.

Ook heeft de zaal een directe doorgang naar de kinderspeelzolder. Hier kunnen kinderen van alle leeftijden zich uitleven in de ballenbak, met de paardjes of in de tv-hoek met wii spelcomputer. Uiteraard is er begeleiding aanwezig, zodat ook de kleintjes veilig kunnen rondrennen.

Uw arrangement uitbreiden met entertainment? Ook dat regelen wij graag! Van spellenverhuur tot disc-jockey of live muziek, van pick-nick tot pony-wandeling en van thema-feest tot rondrit, wij kunnen het voor U regelen.

Een bruiloft in het verschiet? Bij ons kunt U ook terecht voor de huwelijks-ceremonie. Wij beschikken over een gecertificeerd wedding planner.
-----------------------------------------------------

Pony's en partijtjes

Voor de allerleukste kinderfeestjes met echte pony's……op zolder!

Wij bieden all in feestjes voor kids van 4-7/8 jaar en voor meiden van 7-12 jaar. Al onze feestjes duren 3-3,5 uur en zijn incl. onbeperkt drinken, frietjes / pannenkoeken, ervaren begeleiding en natuurlijk de paardjes.
Ouders betalen de halve prijs, en ook voor hen is eten en drinken verzorgd ( geen alcohol!)
We boeken twee feestjes samen, binnen dezelfde leeftijd en hetzelfde thema! Hierdoor is er geen minimum aantal kinderen per groep. Bij het eten, cadeautjes uitpakken, kaarsjes uitblazen en knutselen zit iedereen groep apart aan tafel.
Starttijden zijn in principe op ma t/m vrijdag om 13.30 en 15.00 en za en zo om 11.00, om 13.00 en om 15.00. Ze duren 3 tot 3,5 uur incl. eten.

---------------------------------------------------

Feesten in fifties-style

Petticoats & Milkshakes
“The Vintage” bestaat uit een feestruimte die ingericht is in fifties-style, inclusief bediening in petticoat, en incidenteel zelfs op rollerskates! Hierbij hoort ook een gezellig terras met een originele kleine kaart met o.a. wraps, milkshakes, huisgemaakte limonade, ijs en cupcakes.

Detail info