Carré Hotel Zuid-Limburg

Klimmenerweg 8
6336 AV
Hulsberg
  • in het hart van Zuid-Limburg
  • nabij Maastricht en Valkenburg
  • in een monumentale Limburgse carréhoeve uit 1840
  • comfortable kamers voor iedereen
  • eigen parkeerterrein en afsluitbare motorstalling
  • met het gezellige restaurant Naeve de Paort 
045-4080856
e-mail
website
Thijs, Ralf en Nadine

Bedrijfsinfo

Het bourgondische Zuiden, de streek waar de charme van de natuur en het bruisende stadsleven samenkomen. Een hapje eten, de historische kastelen bezoeken of de levendige nabijgelegen steden zoals Valkenburg en Maastricht bezichtigen. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, Zuid-Limburg heeft het allemaal! Boek nu uw verblijf in Carré Hotel Zuid-Limburg en mis niets van Zuid-Limburg!

Carré Hotel Zuid Limburg ligt in het charmante dorp Hulsberg en is de perfecte uitvalsbasis om de schoonheid van Zuid-Limburg te ontdekken. Of u nu houdt van wandelen, fietsen of cultuur snuiven, er is voor iedereen wat wils. Of misschien ontdekt u de omgeving liever per motor? Vanaf hier kunt u gemakkelijk naar bekende steden, dorpen en natuurgebieden reizen, waaronder Maastricht, Valkenburg en de Mergellandroute. Laat u verrassen door de veelzijdigheid van deze regio en verken het op een ontspannen manier vanuit ons hotel.

Detail info

Openingstijden

Uw kamer is gereed vanaf 15:00 uur. Het hotel is standaard tot 18:00 uur geopend om u hartelijk te verwelkomen. Wanneer u later wenst in te checken, geef dit dan duidelijk en ruim van tevoren aan. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen wij controleren of dit mogelijk is.