Hotel Restaurant Hof van Hulsberg

Klimmenerweg 8
6336 AV
Hulsberg
  • een sfeervol ***hotel in Zuid-Limburg
  • nabij Maastricht en Valkenburg
  • familiehotel in een monumentale Limburgse carréhoeve uit 1840
  • met 16 kamers en een sfeervol restaurant
  • eigen parkeerterrein en afsluitbare motorstalling
  • gratis wifi
045-4052620
e-mail
website
Fam. Haagedoorn

Bedrijfsinfo

HéT PARELTJE IN HET HART VAN ZUID-LIMBURG
Aan de rand van het mooie Limburgse dorpje Hulsberg, gelegen aan de ANWB Mergellandroute, ligt Hotel Restaurant Hof van Hulsberg. Een gezellig familiehotel in Zuid-Limburg, gehuisvest in een monumentale Limburgse carréhoeve uit het jaar 1840. Het hotel bestaat uit zestien kamers, allen voorzien van een compacte badkamer met douche en toilet, flatscreen-tv, koffie en theefaciliteiten, zitje en comfortabele boxspring bedden. In ons sfeervolle restaurant kunt u heerlijk genieten van de Franse keuken.

Het dorpje Hulsberg is gelegen midden in het Heuvelland. De gemeente Nuth, waartoe Hulsberg behoort, is de gemeente met de meeste rijksmonumenten in Zuid Limburg en is goed aangesloten op het openbaar vervoer. In de direct omgeving zijn diverse bushaltes.

Het pittoreske Valkenburg is gelegen op maar 1,5 kilometer en de Bourgondische stad Maastricht is gelegen op 12 kilometer. Door de centrale ligging zijn alle attracties en bezienswaardigheden in Zuid-Limburg op korte afstand van het hotel gelegen.

Vanaf het hotel kunt u prachtige wandelingen en fiets/motortochten maken door de landerijen, velden en het heuvelachtige landschap van Zuid-Limburg. In het hotel zijn diverse zelfgemaakte (gratis) wandel/fietsknooppunt routes, motorroutes en autoroutes aanwezig (van diverse afstanden) die u langs schilderachtige vakwerkhuizen, oude boerderijen en kasteelwoningen voeren.

Detail info

Openingstijden

Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten.

Vanaf 1 oktober tot 1 april  is ons restaurant ook op woensdag gesloten 

In de stillere januari en februari maanden  is ons restaurant ook op donderdag gesloten.

( Na overleg  open voor speciale gelegenheden)

Donderdag is het restaurant vanaf 17.00 geopend. (Geen lunch)

Vrijdag t/m zondag is het bargedeelte geopend vanaf 14.00 uur, diner vanaf 17.00 uur