Aan Hoes

Nuinhofstraat 86
6361 BD
Nuth
Sinds 2014
  • ambachtelijk bereid ijs, Boulanger chocolade en D.E. koffie/cappuccino/latte macchiato's
  • ook iedere dag verse vlaai, wafels,broodjes, tosti's en nog veel meer
  • en pannenkoeken en high tea
  • een begrip in Nuth en omstreken
  • sfeer en gezelligheid staan dan ook centraal
  • tevens voor communies, koffietafels, brunches, verjaardagen of gewoon een vriendinnendag
06-38228677
e-mail
website
Marjo Cobben en Marcel Krijnen

Bedrijfsinfo

Wat is Aan Hoes?
Bij Aan Hoes kan je genieten van ambachtelijk bereid ijs, Boulanger chocolade en D.E. koffie/cappuccino/latte macchiato's. Ook hebben we iedere dag verse vlaai, wafels, broodjes, tosti's en nog veel meer.
Een kop koffie met een bolletje ijs, een bonbonnetje of een koekje. Onze koffie wordt ten alle tijden aangekleed geserveerd. Ook onze latte macchiato's, in verschillende smaken, zijn zeker een aanrader.

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de ijskaart
______________________

Ontstaan Aan Hoes
In juni 2014 heeft Aan Hoes haar deuren geopend. Een nieuw begin van iets moois. Een ijssalon én lunchroom ineen, gevestigd in Nuth. Ons doel: iedere dag onze klanten laten genieten en blij maken.

Ik, Marjo Cobben, heb zelf enige tijd horecaervaring opgedaan in een ijssalon. Iedere dag werd mijn passie groter, zo groot dat ik heb besloten om mijn eigen ijssalon en lunchroom te starten. Samen met Marcel was de combinatie zo gemaakt. Hij die dol is op koken, ik die dol ben om onder de mensen te zijn. Er bestaat niets leukers dan klanten blij maken en gastvrouw te zijn van Aan Hoes.

Onze specialiteit? Eigen creatie en veel creativiteit! We vinden het heerlijk om over nieuwe ideeën voor Aan Hoes na te denken. Er is altijd wel weer iets nieuws op de menukaart te vinden. Ook maken we veel dingen zelf, o.a. soep, gebak, wafels en kort ook pannenkoeken. Onze dochter, Maud, loopt als de rode draad door de zaak. Ze vindt het geweldig om mee te helpen en doet dit al erg goed. Ze krijgt het er tenslotte met de paplepel ingegoten.

In het pandje van Aan Hoes hadden mijn ouders vroeger een kaaswinkel, dag in dag uit hebben zij keihard gewerkt. In 2004 zijn zij gestopt met werken en gaan genieten van hun pensioen. Vervolgens heeft het pand lange tijd leeggestaan, uiteindelijk hebben we besloten om er zelf iets moois van te maken en onze grote droom te gaan waarmaken. Na een lange periode van klussen, zwoegen en zweten hebben Marcel en zijn vader het pand omgetoverd tot Aan Hoes. Iets nieuws en unieks in Nuth om iedereen te verwennen.
____________________________

Pannenkoeken
Aan Hoes zou Aan Hoes niet zijn als we niet zouden blijven vernieuwen. Want dat is wat wij het liefste doen: onze klanten blijven verrassen. Na lang oefenen, smaken combineren en proeven, heeft Aan Hoes haar eigen geheime recept voor een overheerlijk pannenkoekenbeslag. Van vrijdag t/m zondag (vrijdag vanaf 14.00 uur) kun je bij Aan Hoes aanschuiven voor een ambachtelijk bereide pannenkoek. De pannenkoeken worden bereid op een ronddraaiende pannenkoekcarrousel, maar ook los in de pan voor de mensen met een allergie. Van hartig tot zoet: je vindt het op onze pannenkoekenkaart. Wij presenteren onze nieuwe kaart trouwens op een deegroller. Gewoon omdat we dat leuk vinden en wij niet houden van standaard.

Heb je een glutenallergie? Onze pannenkoeken kunnen ook glutenvrij worden bereid!

Lekker om te weten… Naast dat wij onze pannenkoeken los serveren hebben we ook verschillende combi-menu's. Want ben eerlijk, een pannenkoek mét soepje en koffie maakt het compleet.
-----------------------------------------------

Lunchtoren
NIEUW! Bij Aan Hoes blijven we vernieuwen. Want daar worden wij simpelweg blij van. Met ons laatste beetje creativiteit van 2018, presenteren we jullie met trots de ‘Lunchtoren'. Vanaf het nieuwe jaar kun je genieten van deze goed gevulde lunchtoren voor twee personen. Inclusief een kop soep en één kan koffie of thee. Gezellig om te delen.
----------------------------------------------

Onze Boulanger bonbons
Wit, melk of puur. Een praline- of caramelvulling. Wij zijn dol op onze Boulanger bonbons. Ieder seizoen en rondom speciale dagen (Valentijn, Pasen, Vaderdag, Moederdag, Sinterklaas, Kerst) bieden wij een verrassend assortiment aan. Te veel lekkers om op te noemen, je moet het gewoon proeven. Heerlijke bonbons om jezelf te verwennen of te geven aan die ene speciale vriend of vriendin. Geef je ze aan iemand cadeau? Geef dit aan en we pakken het leuk voor je in!
--------------------------------------------

High Tea
Onze high tea is een echte aanrader. Een etagere vol met zoetig- en hartigheden, waar je samen van kan smullen. Inclusief onbeperkt koffie en thee. Gezellig met z'n tweetjes of met een hele groep. Het kan allemaal bij Aan Hoes!

Naast high tea voor volwassenen, heeft Aan Hoes ook een high tea speciaal voor de kids. Op de etagere is veel zoets te vinden, waar alle kinderen gek op zijn. Tijdens de high tea krijgen alle kinderen een leuke verrassing.

Bij Boulanger wordt voor alle producten gebruik gemaakt van de fijnste Belgische chocolade van Callebaut. Dit, in combinatie met verschillende vullingen, zorgt voor een chocolade product dat zo lekker is, dat je jezelf telkens afvraagt waarom je de verleiding zolang hebt kunnen weerstaan.

Bonbons; de ultieme sfeermaker voor elke gelegenheid, maar ook om jezelf een keer te verwennen en dat in zoveel variëteiten. Iedere bonbon met een eigen ontwerp en met hun eigen vullingen. Waarvan diverse met de specialiteit crème frâiche, in melk, puur en witte chocolade en daardoor direct herkenbaar als Boulanger-bonbons.

Kom je proeven?
--------------------------------------------------

IJs
Aan Hoes heeft overheerlijk ambachtelijk bereid ijs. De vitrine is altijd een feestje. In de zomer hebben we wel 38 ambachtelijke soorten ijs, met steeds wisselende smaken. De keuze is reuze! De een nog lekkerder dan de ander. We spelen altijd in op de laatste ijstrends, want Aan Hoes is dol op het proberen van nieuwe ijssoorten.

Naast handijsjes hebben we ook heerlijke ijscoupes, voor de echte ijsliefhebbers.

Wanneer kom jij onze smaken uitproberen?
-------------------------------------------------

Koffie
Zin in een espresso, cappuccino of een latte macchiato? Kom langs! Aan Hoes biedt de lekkerste D.E. koffie aan.

Drink jij je latte liever met een smaakje? kort hebben wij ook een speciale latte macchiato kaart, met wel vijf verschillende latte macchiato smaken. Laat je verwennen bij Aan Hoes.

Zien we je snel?

Detail info

Openingstijden

maandag gesloten
dinsdag 10.00 - 19.00 uur
woensdag 10.00 - 19.00 uur
donderdag 10.00 - 19.00 uur
vrijdag 10.00 - 19.00 uur
zaterdag 10.00 - 19.00 uur
zondag 10.00 - 19.00 uur


Bij mooi weer scheppen wij langer door.