Dream Aesthetics

Provincialeweg Zuid 16
6438 BE
Oirsbeek
Sinds 2015
  • een unieke, op maat gemaakte aanpak
  • die aansluit op jouw persoonlijke doelen
  • met Sport, Voeding en Educatie
  • samen met jouw coach
  • op een duurzame wijze
  • meerdere begeleidingsvormen
06-21911700
website
Dominique Fattaccio

Bedrijfsinfo

Onze filosofie
Iedereen is anders ­– dat realiseren wij ons bij Dream Aesthetics maar al te goed. Jij hebt eigen doelen en een eigen visie op sport. Wat voor iemand anders werkt, is misschien wel niks voor jou. Je kan niet iedereen over één kam scheren. Daarom krijgt jij bij Dream Aesthetics een unieke, op maat gemaakte aanpak die aansluit op jouw persoonlijke doelen. Met Sport, Voeding en Educatie worden deze doelen samen met jouw coach op een duurzame wijze bereikt.

Doelen
Als je niet weet waar je heen gaat, wees dan niet teleurgesteld als je eindbestemming tegenvalt! Dit betekent dat het belangrijk is om heldere doelen te stellen voordat je aan de slag gaat. Vind je het moeilijk om jouw doelen concreet te maken? Jouw coach helpt je uitdagende, maar wel haalbare doelen te formuleren. Bovendien zorgt hij ervoor dat jij ze binnen een acceptabele tijd behaalt.

Voeding
Wat, wanneer en hoeveel moet ik eten om mijn doel te bereiken? Het internet staat boordevol informatie. Het is dan ook niet gek dat je niet meer weet wat je met je voeding aan moet. Bovendien zijn veel moderne dieetmethodes duur en moeilijk om op de lange termijn vol te houden. Dream Aesthetics werkt met diëten die zijn gebaseerd op normaal verkrijgbare voedingsmiddelen. Wij stemmen jouw dieet af op jouw lichaam, persoonlijke wensen en doelen, en zorgen ervoor dat het flexibel met je meebeweegt met bijvoorbeeld jouw werkpatroon of vakantie.

Sport
Bij een gezonde levensstijl hoort beweging. Welke vorm van beweging het beste bij jou past hangt echter van jouw persoonlijke doel af. Doe jij aan wedstrijdsport? Dan hoort daar een ander trainingsplan bij dan wanneer je doel is om af te vallen. Wij houden rekening met het aantal dagen dat je kunt sporten en welke middelen je ter beschikking hebt.

Maatwerk &Educatie
“Geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag. Leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.” Dream Aesthetics streeft ernaar om jou zo snel mogelijk zelfstandig te maken. Educatie staat bij ons daarom hoog in het vaandel. Wij vertellen niet alleen maar ‘wat' je moet doen, maar leggen ook uit ‘waarom', zodat je later zonder onze hulp verder kunt.

Resultaat
Resultaat moet duurzaam zijn. Maatwerk en educatie vormen samen de ruggengraat van onze filosofie. Dit zorgt ervoor dat je jouw lichaam tijdens onze begeleidingsperiode beter leert kennen en beheersen. Ben jij klaar met onze begeleiding? Dan weet je haarfijn wat werkt voor jou en wat niet. Dit geeft jouw behaalde resultaat een duurzaam karakter.
_____________________________

Hoe werkt het?

1. Schrijf je in!
Schrijf je via onze website in voor het pakket dat het beste bij jouw doelstellingen past.

2. Het intakegesprek
Na ontvangst van je inschrijving neemt jouw coach contact met je op om een intakegesprek te plannen. Hierin worden jouw doelen, persoonlijke voorkeuren en je startpunt bepaald.

3. Aan de slag!
Na het intakegesprek wordt jouw persoonlijke startpakket op maat gemaakt en naar je toe gestuurd. Tijd om te starten!

4. Tussentijdse checks
Volgens afspraak met je coach wordt er periodiek een check uitgevoerd om zeker te weten dat je het maximale uit je begeleiding haalt. Natuurlijk mag je altijd tussendoor vragen stellen aan jouw coach.

5. Duurzaam resultaat
Dankzij onze persoonlijke aanpak en jouw aangepaste levensstijl zijn je resultaten niet tijdelijk maar duurzaam.

6. Geweldig gevoel
Eindelijk heb je een manier gevonden om in vorm te komen én te blijven. En dat voelt geweldig!
______________________________

Kies je begeleidingsvorm

Coaching via skype
Kies jij voor een online begeleidingspakket? Jouw intake en tussentijdse checks met jouw coach vinden dan plaatst tijdens live (video)gesprekken. Daarnaast heb je 24/7 de mogelijkheid om vragen aan jouw coach te stellen via Whatsapp of e-mail.

Kies voor de optie “Coaching via Skype” nadat je je pakket gekozen hebt!

Coaching op locatie in jouw buurt
Op verschillende locaties in Nederland en België bieden wij naast onze online coaching ook offline coaching aan. En het aantal locaties blijft groeien!

Gaat jouw voorkeur uit naar offline coaching, bekijk dan welke coach er bij jou in de buurt beschikbaar is en selecteer de coach van jouw keuze nadat je je pakket gekozen hebt!