Ardeno Media Furniture

Klein-Haasdal 45-a
6333 AH
Schimmert
Sinds 2014
  • tv- en dressoirkasten
  • productie en verkoop
  • via internet en dealers
  • smart individual design
  • trotse marktleider op het gebied van media-meubels op maat
06-52695006
e-mail
website
Arjen Boesten

Bedrijfsinfo

TV MEUBELS OP MAAT
Een tv meubel waar alle apparaten en kabels in verborgen zijn, je hebt er vast al eens over nagedacht! Een strak tv meubel is een echte meerwaarde voor je huis. Wij maken al meer dan 15 jaar tv meubels en tv meubels op maat.

Kies zelf de opstellingsvariant zoals jij wilt, vloerstaand of zwevend aan de wand.

Wil je een draaibare tv beugel of een stof bespannen klep voor integratie van een soundbar? Echt bijna alles is mogelijk!

SMART INDIVIDUAL DESIGN
------------------------------------------------------

MAATWERK TV-MEUBELS
Ardeno maakt tv meubels en tv meubels op maat.

Wij zijn experts op het gebied van premium tv meubels en specialisten in oplossingen om apparaten en snoeren te verbergen in jouw eigen Ardeno meubel.

Wij zijn gespecialiseerd in het naadloos integreren van alle merken audio- en streaming systemen, zoals Bose, Sonos, Heos, Bluesound, B&W etc.

ZICHTBARE KWALITEIT IN MAATWERK
-----------------------------------------------------

BEGELEIDING
De ervaren verkopers bij onze erkende verkooppunten staan je graag bij met extra informatie en goede raad. Hun expertise zorgt ervoor dat je de juiste keuzes kan maken. Elk maatwerk tv meubel beschouwen ze als een uniek project. Je kan ook altijd direct contact opnemen met Ardeno, wij helpen je graag persoonlijk. Je mag ook een afspraak plannen in onze kijkwoning bij Maastricht, dan maken we samen een 3D tekening van jouw unieke Ardeno tv meubel.

LIKE THE FINISH LOVE THE DESIGN
_______________________________

VERKOOPPUNTEN
Een nieuw tv-meubel koop je niet zomaar op internet, dat moet je kunnen zien, kleuren vergelijken en modellen vergelijken. Daarom werken wij enkel met erkende verkooppunten.

Bezoek een JOY! Store als u goed wilt kunnen vergelijken tussen verschillende modellen. Door de intensieve samenwerking tussen Ardeno en de JOY! store krijgt u het beste advies.

JOY! partners verkopen de JOY! en Khalina modellen en presenteren beide modellen ook in de winkel.

De Khalina verkooppunten presenteren enkel de Khalina modellijn in de winkel.

Detail info