DREAMWEBS

Weidestraat 14
6333DE
Schimmert
Sinds 2009
 • design & strategy
 • professionele drupal websites
 • vormgeving wordt gecombineerd met beleving en structuur
 • iedere website beschikt over een op maat gemaakt beheersysteem in Drupal
 • sinds 2009 al meer dan 400 websites ontwikkeld
 • if you can dream it, we can do it ....
046-4730040
e-mail
website

Bedrijfsinfo

2009 ONTWIKKELEN WIJ PROFESSIONELE DRUPAL WEBSITES WAARIN WE VORMGEVING COMBINEREN MET BELEVING EN STRUCTUUR

Wij maken professionele websites op maat, waarbij vormgeving en structuur altijd in balans zijn. Iedere website beschikt over een op maat gemaakt beheersysteem in Drupal zodat je alleen de functies kunt gebruiken die voor jou van toepassing zijn. Zo hou je het beheersysteem clean en eenvoudig.
________________________________

ALLES IN BALANS
Wij maken professionele drupal websites op maat, waarbij vormgeving en structuur altijd in balans zijn. Iedere website beschikt over een op maat gemaakt beheersysteem in Drupal zodat je alleen de functies kunt gebruiken die voor jou van toepassing zijn. Zo hou je het beheersysteem clean en eenvoudig.

Onze websites zijn goed vindbaar in Google, maar je hebt niets aan bezoekers wanneer ze komen en gaan zonder een actie uit te voeren (b.v. contactformulier invullen / telefoonnummer bellen / informatie opvragen). Daarom helpen we je ook met de volgende zaken:

 • Wie is je doelgroep?
 • Hoe kun je bezoekers triggeren om op de website te blijven
 • Wat moet er gebeuren op je website?
 • Welke processen dient de gebruiker te doorlopen?
 • Hoe zorg je ervoor dat gebruikers jouw producten afnemen?
 • Wat zijn je Unique Buying Reasons?
 • Wat wordt je e-mail marketing strategie?
 • Hoe kun je Social Media effectief toepassen?
 • Hoe kun je klanten behouden?

___________________________________

GEMAKKELIJK IN BEHEER
Je hebt geen technische kennis nodig voor ons pakket. Als je kunt lezen en schrijven kun je ook jouw website beheren. Je hebt dus de volledige controle over je business en je bent niet meer afhankelijk van anderen. Mocht je er toch niet uitkomen kun je altijd even met ons bellen.

GEOPTIMALISEERD VOOR GOOGLE
Ons websitepakket is compleet ingericht om hoog te scoren in Google. Door de vele geautomatiseerde optimalisatiefuncties kan Google de website optimaal indexeren. Je hoeft zelf alleen te zorgen voor interessante inhoud, het websitesysteem doet de rest!

GROOT AANTAL MODULES INBEGREPEN
Je hebt toegang tot verschillende modules zoals bv: Agenda, Blog, Contactformulieren, Social media, Enquêtes, Foto galerij, Video galerij, Nieuwsberichten, Reactiesysteem, Sliders, Google Analytics, Vacaturebank, FAQ en nog veel meer...

KLAAR VOOR E-MAIL MARKETING
E-mail marketing is een goedkope en effectieve manier van internetmarketing die nog vaak onderschat wordt. Een goede business begint vaak met het opbouwen van een e-mail lijst. Ons systeem is compleet geautomatiseerd en meteen klaar om e-mailadressen te verzamelen van potentiële klanten.

PRACHTIGE RESPONSIVE DESIGN
Ons systeem maakt gebruik van een responsive design. Dit wil zeggen dat het design zich aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Iemand die de website bezoekt op een iPhone zal de website anders zien dan iemand die de website op een iPad bekijkt. Je hoeft hier zelf niets voor te doen, dit is compleet geautomatiseerd.

KOPPELING MET SOCIAL MEDIA
Het websitepakket biedt een complete integratie met jouw social media platforms. Wij ondersteunen meer dan 200 social media platforms zoals Google+, Twitter, Facebook, Linkedin, Pinterest, Instagram, Myspace en nog vele anderen. Gebruikers kunnen pagina's gemakkelijk delen of via hun social media een bericht op jouw website achterlaten (indien gewenst).

KIJK OP DE WEBSITE VOOR NOG 32 ANDERE MOGELIJKHEDEN !!!!