schoolfotograaf.nl

Kerkweg 38-a
6155 KN
Puth
  • specialist in schoolfotografie
  • de laagste prijs en toch topkwaliteit !
  • met meer dan 40 jaar ervaring
  • met de nieuwste camera's en software
  • wij maken herinneringen betaalbaar!
  • basisonderwijs en voortgezet onderwijs
046-4111169
e-mail
website
Elise van Zitteren

Bedrijfsinfo

Specialist in schoolfotografie.
De laagste prijs en toch topkwaliteit !

Mogen wij ons aan u voorstellen. Schoolfotograaf.nl is een modern schoolfoto-bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in schoolfotografie, maar altijd nog innovatief en alert. De domeinnaam www.schoolfotograaf.nl is niet toevallig in ons bezit.

Met de nieuwste camera's en software is vrijwel elke denkbare achtergrond mogelijk. Of u nu Parijs als achtergrond wilt, een zonsondergang, een sprookje, of bij een jubileum die 100 jaar oude foto van het schoolgebouw. En dat alles in topkwaliteit tegen een budget prijs.

Haku fotoservice biedt u ongekend veel mogelijkheden voor het fotograferen van de leerlingen, van een portretfoto tot zelfklevende minifoto’s, de schoolpas voor toegangscontrole, foto’s op cd-rom, tot een kleurrijke groepsfoto in een leuke map met contourtekening en naamregister voor een mooie herinnering aan de schooltijd.

Wij maken herinneringen betaalbaar!
___________________

BASISONDERWIJS

U wilt geen mooie praatjes, u wilt mooie foto's ! Schoolfotograaf.nl heeft voor elke school een passend product met de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Wij werken zonder meerjarige contracten. Wij willen dat u ons weer boekt omdat u tevreden bent, niet omdat u aan een contract vastzit.

Altijd constante kwaliteit en korte levertijd omdat we werken met vaste fotografen en afwerken in eigen fotovaklab.

Vraag onze voorbeeldmap aan zodat u onze kwaliteit op fotopapier kunt beoordelen.
______________________

VOORTGEZET ONDERWIJS
Schoolpas en schoolfoto's zonder rompslomp, van geld innen, bestellen en betalen via internet.

Wel een schoolpas, geen foto's op school.
Op veel scholen is een schoolpas noodzakelijk. Schoolfotograaf.nl maakt deze pas snel en zonder rompslomp. De school ontvangt van ons de pasjes met de gewenste gegevens. U kunt deze laten voorzien van een barcode, magneetstrip of chip. Haku fotoservice levert de pas aan de school waarvoor u dan een factuur ontvangt. De school kan de schoolpas dan eventueel verrekenen met de ouderbijdragen of het boekenfonds.

Detail info