Ilspirante

Geerstraat 21
6456 AK
Bingelrade
Sinds 2019
  • bedrijfsfotografie (social media en websitefotografie)
  • portretfotografie (op locatie)
  • fotobewerking
  • ontwerp van logo, visitekaartjes, posters, flyers , folders, magazines, reclameborden, uitnodigingen, (wens)kaarten, en overig drukwerk.
  • samen maken we er iets moois van!
e-mail
website
Ilse Reumkens

Bedrijfsinfo

We hebben allemaal onze sterke kanten. Ik heb de mijne geperfectioneerd, zodat jij je op de jouwe kunt richten. Dat is win-win!

ILSpirante fotografie
Beelden vertellen zoveel meer dan woorden. Het gevoel dat bij een foto hoort kun je met woorden niet omschrijven. En toch lukt het niet iedereen om het juiste moment te vangen. Mag ik je helpen? Bijvoorbeeld met de fotografie voor social mediaposts of voor je bedrijfswebsite of met de portretfotografie van jezelf, jouw kind of huisdier.

ILSpirante grafische vormgeving
Ik maak graag jouw bedrijf of feest zichtbaar door het ontwerp van een logo, visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, brochures, reclameborden of een uitnodiging.
Voor 100% focus ik mij op het beste resultaat. Ik ga net zo lang door totdat mijn klant tevreden en blij is met het ontwerp. Ik heb al met tal van enthousiaste bedrijven en particulieren mogen samenwerken.

Neem vrijblijvend contact op om te kijken hoe ik je kan helpen en wat de mogelijkheden zijn. Ik verheug mij er op om er samen iets moois van te maken.

Detail info