Hond & Hip

Hoofdstraat 4
6436 CE
Amstenrade
  • een moderne ruime trimsalon
  • voor alle soorten honden
  • ook kunt u terecht voor alleen een wasbeurt
  • met de nieuwste apparatuur
  • alleen met producten op natuurlijke basis
  • het welzijn van uw hond staat voorop
06-18248558
e-mail
website
Nicole Arts

Bedrijfsinfo

WELKOM BIJ TRIMSALON HOND & HIP IN AMSTENRADE
De salon van Hond & Hip is een moderne ruime trimsalon waar alle soorten honden terecht kunnen voor een trimbehandeling. Houd uw hond ervan om eens lekker in de modder of nog iets ergers te gaan rollen kunt u ook terecht voor alleen een wasbeurt voor uw hond.

De salon is voorzien van de nieuwste apparatuur en wij werken alleen met producten op natuurlijke basis. In onze trimsalon wordt ruim de tijd genomen voor uw hond en staat het welzijn van uw hond voorop.
______________________

BEHANDELINGEN 
Bij Hond & Hip kunt u terecht voor alle voorkomende trimbehandelingen die noodzakelijk zijn voor de optimale verzorging van de vacht van uw hond. Ook werken wij uitsluitend met de beste producten op natuurlijke basis.

Een complete trimbehandeling bestaat standaard uit:

WASSEN & DROGEN
Iedere hond wordt voor de trimbehandeling bij ons gewassen. Hierdoor krijg je een mooier resultaat bij de trimbeurt en is het ook beter voor ons materiaal. Is uw hond een smeerpoets en houd hij ervan zich tijdens het wandelen lekker vies te maken? U kunt bij ons ook terecht voor alleen het wassen en drogen van uw hond.

NAGELS KNIPPEN
U kunt ook alleen de nagels van uw hond laten knippen bij ons.

DE TRIMBEURT
Is de hond nog niet aan een trimbeurt toe maar zijn de haren bij zijn ogen wel erg lang? U mag tussen de trimbeurten in 1x kosteloos langskomen om de ogen van uw hond bij te laten knippen. Een tussenbeurt of borstelbeurt voor uw hond is ook mogelijk. Vraag hiervoor vrijblijvend naar meer informatie.  De prijs is afhankelijk van de grootte en vachtsoort van uw hond.

HET BAASJE
In principe bent u niet bij de trimbeurt van uw hond. De hond reageert heel anders als de baas erbij is. Er is wel een mogelijkheid tot wachten in de salon, maar u bent dan niet in het trimgedeelte. Dit zorgt namelijk voor nogal wat afleiding bij de hond. De duur van een gemiddelde trimbeurt hangt natuurlijk af van de grootte van de hond en de conditie van de vacht maar de gemiddelde trimbeurt duurt zeker 2 uur.

Ook kan het zijn dat er meerdere honden tegelijk in de trimsalon zijn. Is dit voor u of voor uw hond niet wenselijk bijvoorbeeld door een nare ervaring in het verleden, geef dit dan tijdens het maken van de afspraak even aan. Dan zullen wij hier rekening mee houden en uw hondje plannen als er niemand anders aanwezig is.

ALLEEN OP AFSPRAAK
Omdat een trimbeurt een redelijk uitgebreide behandeling is, werken wij alleen op afspraak.
_______________________

Klik hier voor de tarieven

Klik hier voor de webwinkel