Train and Gain Clint

Raadhuisstraat 100
6363 VN
Hulsberg
Sinds 2021
  • personal training
  • online coaching    
  • sport- en fitnessinstructie    
  • voedingsdeskundige    
  • investeer in je gezondheid    
  • vraag een vrijblijvend intakegesprek aan
06-30889129
e-mail
website
Clint Ghijsen

Bedrijfsinfo

IK STEL ME EVEN VOOR
Mijn naam is Clint Ghijsen en ik sport al zo lang als ik mij kan herinneren. Als jonge voetballer begonnen bij Roda JC en al op jonge leeftijd elke dag aan het sporten. Ook met tegenslagen heb ik moeten leren omgaan en mede door de eerste tegenslag ben ik in de fitness wereld beland.

Rond de leeftijd van 15 jaar is mijn schouder uit de kom gegaan. In een korte periode was dit 4 keer gebeurd en moest ik een operatie ondergaan. Ik heb 1 jaar moeten revalideren om te herstellen en weer wedstrijdfit te worden. Na deze periode is fitness een must gebleven om mijn schouder sterk te maken en te houden maar ook mijn ontwikkeling in de sport uit te breiden. In de tussentijd was ik ook bezig met mijn studie CIOS en is er gekozen om voor de richting fitness-instructeur en personal trainer te studeren.

Ook werd er de keuze gemaakt voor Ortho beweging agoog te leren. Personal training ben ik gaan doen omdat steeds meer vrienden en kennissen mij om advies gingen vragen en mijn interesse hierin lag. Ik ben toen stage gaan lopen voor mijn studie bij Anytime Fitness Valkenburg en daar waren ze tevreden over mijn begeleiding en de meegenomen kennis. Ik ben daar tijdens mijn studie werkzaam geweest en tot nu toe gebleven. Ortho bewegings agogie is een studie om te sporten met mensen die een ziektebeeld hebben of momenteel in een revalidatie zitten of er net uit komen.

Detail info